Foglalkozik valaki időutazással? Mikor fog megvalósulni?
Figyelt kérdés
Szivesen találkoznék pár elhunyt rokonommal.2023. máj. 11. 13:36
21/25 anonim válasza:
6288-ból jöttem vissza, hogy megakadályozam a 20 -as terveit. Egyenlőre azért nem történt semmi, mert sikerült. És pluszba még jol le is pontoztam.
22/25 anonim válasza:
Új küldetést kaptam 9867-ből, politikai okokból meg kell akadályozzam a 21-es válasz megírását és a lepontozást.
23/25 anonim válasza:
Stephen Hawking egyszer bulit rendezett időutazóknak, és egy nappal utána küldte ki a meghívókat. A bulin nem jelent meg senki :)
24/25 anonim válasza:
A küldetés sikerességének garantálása miatt nem mutatkozhattam a nagy nyilvánosság előtt, azért nem jelentek meg, na meg spórolni kellett a plutoniummal, mivel nagyon felmegy 2312-ben az ára, de 1000-ig nem megy lejjebb és a DeLorean csak 9999-ig tud előre menni úgy hogy 5000-nél meg kell állni tankolni.
25/25 anonim válasza:
Elméleti síkon lehet az időbe utazni, csak annyi hogy előre. És csak akkor lehetne ha lenne egy olyan gépünk ami a fénysebesség 70-99% tudna menni. Amíg nem lesz ilyen gépünk addig nem lesz időutazás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!