Foglalkozik valaki időutazással? Mikor fog megvalósulni?
Nem abban a korban élünk, ahol ez megvalosítható lenne. Se elmélet nincs rá, se azokat az energia nagyságrendeket nem tudjuk előállítani ami feltehetően a tér meg az idő befolyásolásához, megszakításához, görbítéséhez kellene. Minimum olyan technologiai különbség lenne, mintha valaki az okori görög időkben fuziósbombáról beszélt volna, miközben a fuziót indító atombomba, urándusításához szükséges centrifugákat is képtelenek lennének legyártani.
Ezenkivűl lehet hogy képtelenség, mert hogy például nincs idő. Csak a dolgok egyirányú változása van.
Nem biztos.
Létezik olyan elképzelés, hogy csak a gép megépítéséig lehet visszamenni.
Szóval nem árt belehúzni.
Nagyon szomorúan hallom,hogy nem lehetséges.
Az amit korabban mondtam,hogy csak benézni.
MInt ha pl felhuzod a VR-t es mehetsz szabadon ahova akarsz kb.
A foldon minden ember emlekeit osszegyujteni es mehetsz ahova akarsz.
Zart ingatlanokba nem mehetsz nem kotheted el masok autojat sem pl.
Nem dughatsz meg random embereket az utcan. Stb.
Az egeszet korlatok kozott.
Milyen korlátokra gondolsz?
Ez nem egy játék. Csak fizikai korlátok létezhetnek.
3526-ból jöttem és az a célom, hogy teljesen összezavarjam a tér-idő-kontinuumot. Első lépésként rábeszélem a feltalálót, hogy 2025. június 20.-án ne helyezze üzembe és mutassa meg az általa feltalált időgépet. A prototípusa már most is létezik, nincs üzembehelyezve. Megyek, hogy megsemmisítem a jelenlegi prototípust, aztán lebeszélem, ha hajthatatlan, akkor erőszakot alkalmazok! Úgyhogy javaslom a bunkerba menekülést, habár ez már úgy sem segít rajtatok.
Egy megrendelésre idejött időutazó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!