Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A sónak a tartósító hatása...

A sónak a tartósító hatása csupán abból ered, hogy hiperozmótikus környezetet joz létre, amelyet a legtöbb baktérium nem képes tolerálni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 06:46
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
'Csupan', es igen.
2023. márc. 10. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A magas ionkoncentráció teljesen belezavar az életfolyamatokba.
2023. márc. 10. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés korrekt megválaszolásához tudni kellene, hogy csupán a szalonna, vagy sonka besózására gondolsz, vagy a kérdés gondolatköre a kovászos uborka levére is kiterjed?
2023. márc. 10. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as kiterjed a kovászos uborkára is, vagyis minden élelmiszer esetén érdekel
2023. márc. 10. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3-as! A kovászos uborkában nemcsak ízesítő a legalább 3 fej fokhagyma, fmde baktériumölő is. 😁
2023. márc. 10. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!