A sónak a tartósító hatása csupán abból ered, hogy hiperozmótikus környezetet joz létre, amelyet a legtöbb baktérium nem képes tolerálni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 10. 06:46
2/5 anonim válasza:
A magas ionkoncentráció teljesen belezavar az életfolyamatokba.
3/5 anonim válasza:
A kérdés korrekt megválaszolásához tudni kellene, hogy csupán a szalonna, vagy sonka besózására gondolsz, vagy a kérdés gondolatköre a kovászos uborka levére is kiterjed?
4/5 A kérdező kommentje:
3-as kiterjed a kovászos uborkára is, vagyis minden élelmiszer esetén érdekel
2023. márc. 10. 15:33
5/5 anonim válasza:
3-as! A kovászos uborkában nemcsak ízesítő a legalább 3 fej fokhagyma, fmde baktériumölő is. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!