Letezik olyan eljárás hogyha egy papíron lévő tervrajzot fénymásolóval lemásolnak akkor az nem sikerül?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 14:29
11/15 A nagy Levin válasza:
Amikor nálunk előfordult egy-két hamisított jegy, egy nyomdász valamilyen nyomdatechnológiai eljárással nyomtatott ábrákat a hátoldalukra, állítása szerint azt nem lehetett fénymásolni. Nem tudom, hogy tényleg úgy volt-e, sosem próbáltam ki. Ez olyan tíz-tizenkét éve volt.
Szóval esetleg egy nyomdá(sz)t kérdezz meg róla.
12/15 anonim válasza:
Nem létezik olyan elrendezés, amit semmivel se lehet másolni.
Legfeljebb a mai, szokásos másolók ellen lehet ötleted.
13/15 A kérdező kommentje:
Arra szól a kérdés
2022. aug. 16. 00:43
14/15 anonim válasza:
Akkor nyomdászt kérdezz.
Olyanról hallottam, ahol ilyenkor megjelent egy vízjegy, hogy ez jogvédett termék.
15/15 anonim válasza:
Amit az emberi szem láthat, azt egy gép is ugyanúgy láthatja.
A vízjel csak megjelöli a jogvédett anyagot, de a lényegi információ ellopását nem akadályozhatja meg - úgyhogy "kár a nyomdafestékért!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!