@9
Nagyon bírom, mikor valaki a "szegény elnyomott tudósokkal" példálózik...
Aki ismeri a tudomány működését, az nem mond ilyeneket.
Egy tudományos (és tudományosan megfogalmazott) felfedezéssel, bizonyítással szemben lehet (szintén tudományos érvekkel) szembeszállni, de végülis a bizonyítható, alátámasztható, levezethető dolgokat szokták elfogadni tudományos valóságként.
Atlantisz létezése nem tartozik ezek közé, még a videód ellenére sem. (Bár természetesen nem is állítják ezt.)
90% hogy emberek építették. Én kimondottan nehéz helyzetben vagyok. Nem hiszek a földönkívüliekben, sem az atlantisziakban...de abban sem, hogy a 20-30 tonnás köveket, a földön vonszolva fel tudta húzni 10-20 ember. Komolyan kérdezem, hogy próbált már valaki 30 tonnás köveket húzkodni a porban?
Nagyon durva önellentmondás az is, hogy miközben a tudósok a rámpákról, meg kötelekről beszélnek, beismerik, hogy még a mai komoly hidraulikus emelőkkel, munkagépekkel, lézeres műszerekkel is nehéz lenne piramist építeni.
És arról még nem is beszéltünk, hogy többezer kilométerről érkeztek a kövek. Bambusz tutajokon úsztatva. Na persze.
Nekem is a bambusztutajos módszer,meg a köteles módszer kézi erővel felhúzás nem kis 100-200 kg-os kövek esetén, hanem 5-10 tonnás kövek esetén, logikusan elképzelhetetlen.
Meg főleg a legvégén mekkora rámpát kellett volna építeni, milyen arányban összetömöríteni a homokot földet, hogy 140 méter magasra kézi erővel 10 tonnás köveket felhúzzanak?
Annyi ember el sem fért volna a fordulókban se, ahogy a követ kellett befordítani a helyére.
az a baj sok szkeptikus tudós írt már erről könyvet, videók is vannak róla, csak találgatni tudnak azok a tudósok, akik azt mondják mindezt kézi erővel csinálták.
Valahol ezt ők sem hiszik el, csak ugye nem tudják elfogadni az ami mára már KIDERÜLT hogy előző civilizáció tagjai is segítettek az építésben, akik valószínűleg sokkal fejlettebbek voltak.
"akkori egyiptomi kultúra még nem volt fejlett a csillagászatban"
Tipikus, öntelt hiba lebecsülni a régmúlt idők embereit. Pl. az 5000 évvel ezelőtti brit szigeten élőket hogyan képzeled el: kőbaltákat lóbáló, artikulálatlan hangon ordítozó kretének, igaz?
Pedig Stonehenge első részét 5000 éve építették és a kőkomplexum alkalmas volt nap-és holdfogyatkozások előrejelzésére. Ehhez évszázados, dokumentált feljegyzések kellettek, vagyis komoly kultúra állt mögötte. Na ennyit arról, hogy mikor mire voltak képesek a tervezők.
És aaaannnnyira szeretnék már látni valamit az "előző civilizáció" nyomaiból: hidakat, utakat, hajókat, felhőkarcolókat... de semmi nincs, csak a hívők mérhetetlen öntudata.
''És aaaannnnyira szeretnék már látni valamit az "előző civilizáció" nyomaiból: hidakat, utakat, hajókat, felhőkarcolókat... de semmi nincs, csak a hívők mérhetetlen öntudata.''
Úgy látszik akkor te sem nézted végig a videót amit belinkeltem.
Atlantisz városait mutatja be a tenger alatt, ahogy elsüllyedtek, utakkal összekötve.
Jó szórakozást hozzá.
Kérdező!
Te mindent elhiszel, amit egy videón látsz?
Tudod, egy elsüllyedt városból kb. 1 millió lelet maradt volna meg mára.
Általános iskolában tanítanák.
Ember...
''Általános iskolában tanítanák.
Ember...''
Általános suliban azt tanítják amivel a legnagyobb agymosást lehet szegény gyerekeken végrehajtani.
Sok dolog nem fér bele a jelenlegi oktatási rendszerbe, olyan régészeti leletek, dokumentumok, de mivel nem igazodik a mostani akadémikus tanrendhez, amit világszinten tanítanak, inkább nem tárják az emberek elé.
Max néhol beszámolnak róla, de utána direkt nem foglalkoznak tovább a témáva.
Ember.....
Belenéztem a videóba. Vicces, mert pont nem a te igazadat hirdeti. Csak a képeket nézted? A japán kőterasz geológiaia képződmény, a kis kerek lófasszzok 5 millió éves geológiai képződmények, Pavlopetri kereskedővárost meg két földrengés küldte lejjebb egy kicsit. Piramist egyik sem épített. Érdemes végignézni, valahol meglesz a gonosz tudományt végre porba alázó felfedezés?
De segítek én: ez vajon melyik előző emberiség munkáját bizonyítja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!