Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Pitagorasz tételnek mi értelme...

Pitagorasz tételnek mi értelme megtanulni?

Figyelt kérdés

Pitagorasz tételnek mi értelme megtanulni?

mi értelme ha nem is fogjuk használni?

pl.: pénztárosnak csak számolni kell tudni,azt se kell valahol a gép számol helyette akkor felesleges a többi.

2010. szept. 13. 22:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Villanykörtét éjsötét sudribunkók pontozták le, akik nemcsak tanulni rühellenek, de hozzá még rosszindulatúak is.

Kár, hogy a pontozók egyharmada ilyen volt... nagyon minősíti a mai emberiséget ez. Ha vége lesz a mi társadalmunknak, akkor lehet, hogy ezért lesz vége.

Ilyen normális, érthető és ideillő választ rég láttam, mint amit ő írt.

Azért kíváncsi lennék, hogy a kérdező megértette-e, és mit gondol róla...

2010. szept. 15. 00:35
 52/59 A kérdező kommentje:

értem. :) tudtam .

:)

am nem is kérdeztem azt hogy a mateknek van-e értelme.(tudom hogy van sok hasznos nagy része) (Feltaláló is leszek csak megsúgom ,tudom hogy nem hivatalos munka (mellékmunkaként ha belefér(én már óvodás koromban rajzoltam olyan eszközt amit nem láttam .(láttam pár éve 1 olyan találmányt ami nekem is eszembe jutott és le is rajzoltam szóval ennyit erről :) ) diszlexiások kreatívabbak :)(diszlexiás vagyok)

amúgy Szakmát tanulók (F/16 vagyok ,Szakközépbe járok)

fogok érettségizni is.

2010. szept. 16. 18:57
 53/59 anonim ***** válasza:

Feltehetted volna azt a kérdést is, hogy miért kell történelmet tanulni?

"A történelem arra tanit meg minket, hogy semmit nem tanulunk a történelemből"

Albert Einstein

2010. szept. 17. 14:16
 54/59 A kérdező kommentje:
A történelem szerintem jó tantárgy :)
2010. szept. 17. 21:06
 55/59 anonim ***** válasza:
Ha te feltaláló leszel, akkor én vízibicikli.
2010. szept. 19. 12:47
 56/59 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, összefoglalnád pár mondatban, hogy mit szűrtél le a kérdésedre adott válaszok alapján? Kíváncsi vagyok.
2010. szept. 19. 13:11
 57/59 anonim ***** válasza:
100%

"A történelem szerintem jó tantárgy"

Úgy tűnik, humán érdeklődésed van, reál meg ugye nincs...

Akkor az a legjobb, ha a humán tárgyakat JÓ erőbedobással tanulod (nem csak ellötyögsz rajtuk, mondván, hogy úgyis mennek) - a reál tárgyakból pedig annyit, hogy ne maradj szégyenben és legyen egy jó érettségid.

Utána meg keresel valami művész vagy más humán pályát.

2010. szept. 19. 14:31
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a pont.

Második válaszomat csak azért írtam, hogy meggyőződhessek róla, hogy ilyen kérdést csak egy humán érdeklődésű tehet be, és így is van.

2010. szept. 19. 18:30
 59/59 anonim ***** válasza:
kiváncsi lennék, mi lehet az!?
2010. szept. 26. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!