Szerintetek 2050re már Lesz működő képes terhajtómű?
Elmélet mindenre van.
Nekem is van egy olyan elméletem, hogy felszállok a kétszarvú csillámturul hátára, és majd a gondolat sebességével elrepít bárhová az univerzumban.
Csak van egy gyakorlati bibi: nincs ilyen csillámturul :/
Mármint - mekkora?
1 mm-es elég lesz, azt már működőnek tekinted?
@5: Akkor kis olvasnivaló arról, mit is jelent az elmélet szó a természettudományos terminológiában:
Ami a térhajtóművet illeti, nem, nincs rá elméletünk ebben az értelemben. Annyit tudunk, hogy a jelen fizikai ismereteink nem zárják ki, hogy megalkotható és a fizikai modelljeink némi matematikai svédtornájával kihozható papíron. De nem minden létezik, ami nem mond ellent a fizikai ismereteinknek, és nem minden alkotható meg a valóságban, ami papíron igen. Majd kiderül 2063-ra.
2050-re jó, ha a Marsra eljut pár ember és épségben visszajön. Pedig elmélet arra is régóta van. :))
Én nem hiszem, hogy a te életedben lesz térhajtómű, de talán még az unokád életében sem. - Ha már úgy szólt a kérdés, hogy "szerintetek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!