Az oltásellenesek nagyobb eséllyel konteósok mint az oltáspártiak?
Én inkább megfordítanám:
a konteósok nagyobb eséllyel oltásellenesek.
Van sok ismerősöm aki oltásellenes, de egyik sem konteós.
Milyen harmadik csoport?! Mirol beszelsz?
Akin nem beoltott es spontan otthon gyogyult az miert csoportosithato konteosdal vagy oltasellenessel??!
Mi az a konteós? Egy jól körülhatárolható emebercsoport? Az tartozik bele, aki minden összeesküvés elméletet elhisz, vagy az is, aki csak néhányat?
Egyébként azt hiszem, aki általában hajlamos erre, az nyilván az oltásokkal kapcsolatos konteókat is nagyobb valószínűséggel hiszi el, ezért a járvány kis mértékbennjavítani fog a populáción, hiszen több hülye “konteós” fog elpatkolni, mint az okosabbak.
A lehetőségek szerint 4 csoport van;
Oltáspárti és nem konteós = normális ember
Oltáspárti és konteós = más konteókban hisz, például a Chemtrailben
Oltásellenes és nem konteós = szimplán olyan ember, aki nem bízik a vakcinában. Ebből a szempontból én is ilyen voltam. Kivártam, amíg mondhatni biztonságosnak éreztem (de ez nem jelentette azt, hogy mindenkit le akartam beszélni az oltásról, én csak magamnak nem adattam be).
Oltásellenes és konteós = az idiotizmus kvintesszenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!