Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Egy ismerös. van egy forr....

Ib21 kérdése:

Egy ismerös. van egy forr. találmánya,viz.energia hasznosításban.Elvileg jól müködik, számítások rendben.Méretarányos modelellezés most történik, úgy néz ki müködik. Mi lehetne a köv.lépés,el szeretné adni az ötletet de kinek? Pl.Musknak? De hogyan?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 14:05
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon jól hangzik kérdező, de a helyzet az, hogy a "rájöttem" úgy jó pár ezer éve működött utoljára. Most csak az működik, hogy széles tudás segítségével több ember együtt kidolgoz valamit. És amely csoport erre képes, az meg is valósítja, tudja hogyan kell. Mit gondolsz, miért állna szóba vele egy Musk kaliberű ember, mikor még egy egyetemi adjunktus se áldozna rá 2 percnél többet (ennyi kell, hogy megértse, mehet tovább).

Csak mondom, aki almát akar eladni, minimálisan tisztában kell lennie a gyümölcsök értékével, így árával. Különben az ötszáz forintos almára azt fogják mondani, jó ha huszat ér.

2021. nov. 27. 16:25
 22/56 A kérdező kommentje:
Én megértem hogy szkeptikusak vagytok (én sem hittem el amig nem láttam az összes részletet) az ötlet igazából nem is az hogy feltalált valami újat, hanem hogy ötvözte a meglévöket. Semmi újat nem talaĺat fel de összerakta öket és tedd bele egy "csavart" (nem szó szerint kell érteni). Tavaly a Skót partoknal vizre bocsájtottak egy forradalmi vizieromuvet, nos ha az gözgép, akkor ez pedig a tesla.Nem viccelek. De nem a müszaki dolgokról akarok tanácsot, mert abban nem kell a segitség, az értékesítés a gond. Csak a pénz és esetl. a haszonból 1-2 %.
2021. nov. 27. 16:40
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Lesz az 30-50% is, de ha működik, akkor még mindig hatalmas vagyont jelenthet.
2021. nov. 27. 16:43
 24/56 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem vagyunk mohók. Szo szerint 1-2%
2021. nov. 27. 16:44
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Nektek 1-2% kell? Arra szerintem Musk is vevő lenne:) Írjatok neki, amúgy ő foglalkozik ilyen dolgokkal, de van Mo-n is startup-os kezdeményezés, ami ilyenekkel foglalkozik. Igaz, hogy ott politikusok nyírnak ki, ha sokat ugráltok.
2021. nov. 27. 16:46
 26/56 A kérdező kommentje:
Igen, legszivesebben HU-ban szeretnénk de tartunk töle, pedig mégcsak nem is vagyunk kormányellenesek, de itt nem lehet, sok a megbizhatatlan ember, és mi ebben tényleg nem vagyunk járatosak. Az a baj Musk-kal (es a hozzajuk hasonlókkal) hogy csak ugy nem tudsz eljutni hozzajuk, tucatnyi ember,titkarno stb. Mire odajutsz mar 200 ember ismeri az ötleted. Más ut kellene ezért irtam ide. Valaki írta hogy miert ide irtam ilyen helyre, mert hátha akad valakinek egy zseniális ötlete (és ha bejön jutalmazni is). Külömben nem ez az elsö hely ahol kérdezünk, és nem is csak magyarul.
2021. nov. 27. 17:00
 27/56 anonim ***** válasza:
Máshol mit mondanak?
2021. nov. 27. 17:02
 28/56 A kérdező kommentje:
Azt hogy mindenfélekeppen csinaljuk egy kicsinyitett formát amelyhez állitólag lehet az interneten is pénzt gyüjteni valamilyen oldalon. Utána kell néznünk ez hogy müködik, mert csak keves reszlet kerülhet ki az internetre. Más valaki azt mondta a norvegoknak van valami alapitvanyuk akik ilyesmit tamogatnak bökezüen.
2021. nov. 27. 17:11
 29/56 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Szerinted mennyi pénz kéne egy működő képes prototípus (akár kicsinyített) elkészítéséhez?
2021. nov. 27. 17:35
 30/56 A kérdező kommentje:
1:15 -höz (kb 25 ezer euro)
2021. nov. 27. 17:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!