Létezik olyan folyadék ami nem nedvesitő, de nem is mérgező mint pl. a higany? Büvésztrükkhöz kellene 20 ezreseket áztatnék bele a nézők megrökönyödésére.
Nem igazán, de van egy ötletem. Van egy olyan spray, ami 100%-os vízállóságot biztosít. Nem tesz kárt a papírban, elpárolog pár óra után. Szóval befújsz otthon papírpénzeket, és a trükk folyamatakor kicseréled a te meg a néződ pénzét. Itt egy vidi. https://www.youtube.com/watch?v=ezSNogwOafs
Sőt, hogy a trükköt hitelesebbé tedd, meg is kóstoltatnám velük a trükk előtt.
Gondolkodtam, hogy ajánljam-e a NeverWet-et.
Amikor ez újdonság volt, rendeltem USA-ból. Tényleg működik, elég jól, de az a baj, hogy ha valamit lefújsz vele, nagyon érezni, hogy a felület más tapintású, szövet vagy papír merevebb is lesz tőle, meg a színén is látszik, halvány opálos lesz.
Én inkább a papírpénz helyett azt javasolnám, hogy keríts valahonnan régi alu 50 filléreseket. Fújj be párat ezzel a Neverwettel, párat hagyjál eredeti állapotban.
Asztalra szórással meg tudod mutatni, hogy igazi pénzek.
Adjál a nézőnek bevonat nélkülit, hogy próbálja úgy a vízfelszínre tenni, hogy ne süllyedjen el, akkor se, ha megbököd lefelé.
Amikor az övéi elsüllyedtek, vedd fel a bevonatosokat és dobjál be olyat.
Nem fog elsüllyedni, mert légburok marad körülötte.
Alu 1 ft-os jobb.
A saját vastagságánál jobban besüllyed, de nem merül el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!