Hogyan pusztítanátok el egy bicskát?
Hello!
Krimihez kell, ez egy bizonyíték.
Tudományos, fortélyos, kreatív módszert szeretnék, acél él, fa vagy műanyag markolat. A lényeg, hogy semmi ne maradjon.
Házilag a fát elégetem. A kést meg egyszerűen befognám satuba és lereszelem.
Még ha nagyon benne akarnék lenni, akkor esetleg egy betonozáshoz is jól jönne az a reszelék. Vagy valamerre szétszórni. Azt már nem találná meg úgy sem senki.
#3:
A beépítés nem, mert a bizonyíték elpusztítása az egyik fontosabb témája a könyvnek, sok minden épül erre.
Köszönöm a válaszokat :) Először bronzban gondolkodtam, mert annak alacsonyabb az olvadási pontja, de egy kis kutatás után kiderült, hogy túlságosan erőltetett és mesterkélt lenne azt használni, mert sehol nem gyártanak már olyasmit, max díszelemként. Szóval maradok a szokásos zsebkésnél.
Egyébként ha mindenképpen láva, azt nem tudjuk valamiféleképpen előállítani?
Kálámbó felügyelő visszafordul az ajtóból, és megkérdezi:
Ha az éjjel is 39 fok volt odakint, akkor miért gomolygott füst a kéményből? Nem értem.
#6:
Valamiért gondoltam arra, hogy CNC marógépen lemarni 2 másodperc alatt a francba az egészet, de flexre nem gondoltam :D Nem is rossz ötlet.
#7:
Nem véletlenül írtam a tudomány fórumba :D. Reménykedtem, hogy idejön valaki, és előáll egy tudományos zsargonnal teli félőrült ötlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!