Miért van ilyen meleg a szobámban? több lenn
Az egész házban az én szobámban van a legmelegebb, leteszteltem, ahogy kilépek az ajtómon, máris megcsap a hűs levegő, és ha bemegyek, akkor meg a trópusi meleg. Hogy lehet ez? Egy emeletes ház, emeleten lakom, a nap ugyan pont felőlem kel fel, de pl: konyha ablaka is arra néz, és ott még sincs olyan meleg. A nap miatt van sötétített függönyöm, vajon ez fogná meg és tartja benn a meleget? vagy más?
Ja és milyen léghűtési módot ajánlotok?
Most vettem fasza,kis klímát én is emeleten lakom amúgy a tetőfedő anyag miatt van. szinte vonza a meleget mint a mágnes a vasat .
Klíma, nem kell cső hozzá,reggel beteszem a mélyhűtőbe a tartályt haza érek és egész nap kellemes idő van. Plusz még párásít is . [link]
2-es: és vmi speckó többfunkciós ventilátor? az se lenne jó?
3-as: nem látszik vmi hatásosnak, meg hangos is (60 dB) Nekem olyan kell ami hatásos és egyben halk is
Ez nem eláztatja a szobát,a párásító az csak választható,opció. Nagy lángelme,vagy te ? Csak ülj ott a melegbe,jó az neked ! Azt mondód,hangos ?
Mikor subwoofered van !?
#4: Hűteni csak és kizárólag olyan készülékkel lehet a szobát tartósan, aminek a hőleadó egysége másik helységben van.
Az ilyen ventillátorok vagy vízpermetet fújnak és az érződik hidegebbnek, vagy valamilyen hőtároló közeget (pl. jég) kell bele tölteni/cserélni rendszeresen. Olyan mint a térdsérülésekre használt zselés párna, egyszer lehűtöd a hűtőben utána pár óráig jó. Egyébként ez működőképes dolog, tényleg tud valamennyire hideget csinálni, de elég körülményes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!