Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 36 fok van a szobámba mit tegyek?

36 fok van a szobámba mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem bírom tovább! egész nap megy a ventilátor le van húzva a redőny be van csukva szobaajtóm de még a falak is melegek nem bírom tovább mit tegyek?

2017. aug. 3. 18:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes lenne megfontolni egy klíma felszerelését. Akár a mobilklíma is jó megoldás.

Addig is olvastam egy olyat, hogy jeget kell a ventillátor elé tenni, hűvösebb lesz a levegő állítólag.

2017. aug. 3. 18:10
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Akassz egy vizes törölközőt a nyakadba, és nyomasd magadra folyamatosan a ventillátort
2017. aug. 3. 18:10
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Menj el sétálni légkondis áruházakba, vagy egy árnyékos parkba. Esetleg ülj be egy kád langyos vízbe egy könyvvel.
2017. aug. 3. 18:11
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

# 2

Én egyszer így fáztam meg iszonyatosan...még az ízületeim is fájtak.

2017. aug. 3. 18:14
 5/16 anonim ***** válasza:
29%
Szokj hozzá. Az én szobámban is 34 fok van de már vagy 15 éve itt lakom, semmi légkondi, már megszoktam, ventilátor se kell, mégcsak nem is izzadok, ha fúj egy kis szél akkor kinyitom sarkig az ablakot hagy csapassa ki. Nem kell beszarni egy kis melegtől, alkalmazkodni kell hozzá.
2017. aug. 3. 18:15
 6/16 anonim ***** válasza:
#4 Lehet nem mindenkinek válik be, nekem szerencsére nincs ilyen bajom :)
2017. aug. 3. 18:16
 7/16 anonim ***** válasza:
22%
A légkondi felesleges meg nem is egészséges, azt a két hetet ki lehet bírni amíg melegebb van, utána úgysem kell egész évben. Ha nem bírod menj a strandra a hideg vízbe.
2017. aug. 3. 18:18
 8/16 anonim ***** válasza:

36 fok az semmi

nalam este 11-re melegszik fel 39 fokra (!!)

10. emelet panelgarzon nyugati fekvessel

isteni :D

legkondis megcsinalta volna 280e forintert. azt mondtam inkabb ne

vettem egy ventillatort 7 ezer forintert, becsukom az ablakokat, vettem egy feher fuggonyt ami visszaveri a fenyt

igy elviselheto

jah es egesz nap itthon vagyok mert itthonrol dolgozom :D

2017. aug. 3. 18:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyozz hidegebb vízzel...
2017. aug. 3. 18:43
 10/16 anonim ***** válasza:

A ventilátorral tényleg vigyázni kell, hallottam már olyanról, akinek begyulladt tőle az arcában az ideg, és kórházba került, mert majdnem lebénul a fél arca. Persze nem azt jelenti, hogy dobjuk ki a ventilátort, de módjával lehet.

A vízzel hűtés szerintem is az egyik legjobb. Vizes törölközőt tegyél magadra, vagy rendszeresen töröld át vele magad, hogy vizes legyél. Az is jó lehet, ha vizet permetezel magadra, ha van pumpás flakonod (de ne a konnektor közelében!).

Vagy még készíthetsz egy fincsi langyi lábfürdőt lavórba, és estig áztasd a lábad, az is hűt valamennyire.

2017. aug. 3. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!