36 fok van a szobámba mit tegyek?
Érdemes lenne megfontolni egy klíma felszerelését. Akár a mobilklíma is jó megoldás.
Addig is olvastam egy olyat, hogy jeget kell a ventillátor elé tenni, hűvösebb lesz a levegő állítólag.
# 2
Én egyszer így fáztam meg iszonyatosan...még az ízületeim is fájtak.
36 fok az semmi
nalam este 11-re melegszik fel 39 fokra (!!)
10. emelet panelgarzon nyugati fekvessel
isteni :D
legkondis megcsinalta volna 280e forintert. azt mondtam inkabb ne
vettem egy ventillatort 7 ezer forintert, becsukom az ablakokat, vettem egy feher fuggonyt ami visszaveri a fenyt
igy elviselheto
jah es egesz nap itthon vagyok mert itthonrol dolgozom :D
A ventilátorral tényleg vigyázni kell, hallottam már olyanról, akinek begyulladt tőle az arcában az ideg, és kórházba került, mert majdnem lebénul a fél arca. Persze nem azt jelenti, hogy dobjuk ki a ventilátort, de módjával lehet.
A vízzel hűtés szerintem is az egyik legjobb. Vizes törölközőt tegyél magadra, vagy rendszeresen töröld át vele magad, hogy vizes legyél. Az is jó lehet, ha vizet permetezel magadra, ha van pumpás flakonod (de ne a konnektor közelében!).
Vagy még készíthetsz egy fincsi langyi lábfürdőt lavórba, és estig áztasd a lábad, az is hűt valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!