Más vakcinákat évekig tesztelnek?
Ugye most a koronavírus elleni vakcinával nagy felháborodást keltett, hogy pár hónap alatt fejlesztettek k biztonságosnak mondott vakcinákat.
Más vakcinákat, például iskolában kötelező oltásokat évekig tesztelték?
Illetve az évekig történő tesztelés kiváltható a mesterséges intelligenciával?
"van nagyobb problémám is az életbe amire k*rva érdekes módón a szteroidon kivul semmi gyógymód nincs ..."
Ezt őszintén sajnálom, de nem értem, ez miért helyezné optimálisabb megoldás szerepbe a covid betegséget az oltással szemben.
A fertőzés nem fog neked felmentést adni csak azért, mert van más bajod is. Sőt, valószínűleg ezzel az átlagnál veszélyeztetettebb vagy.
"7 milliárd emberből 2,5 milliót ölt meg"
Egyet minden 2800-ból?
Ha a repülők ennyi embert ölnének meg, megnézném, felszállnál-e.
De ez vírus, nem látni, úgyhogy nincs mitől félni...
"ez egy politikai virus igy fogjak csökkenteni az emberiséget :)"
Éppen most utaltál rá, hogy ez a halandóság lóxar, erre most meg népritkító fegyver?
Engem nem zavar, ha saját magad szereted cáfolni, te dolgod.
"es hozzáteszem voltam november vegen 2 hetig nagyon beteg megse teszteltettem magam! hanem kifekudtem"
Hurrá. És ez mire is érv?
Arra, hogy elsőre nem haltál bele? Mázli.
Jelzem, nem kevés ember lett kétszer fertőzött, fél évnyi különbséggel, sokszor másodikra súlyosabb következményekkel, szóval azért ne legyél olyan biztos, hogy túl vagy rajta.
Főleg, hogy a fertőzésnak bizonyítottan vannak hosszútávú szövődményei, az oltásokról meg csak FELTÉTELEZIK a pánikolók.
Egy jóbarátom a covid fertőzés után hónapokkal lett magát injekciózni kénytelen cukros, a vírus tönkretette a hasnyálmirigyét.
Szóval elő kéne venni a józan észt és nem bagatellizálni a tényszerű, valós veszélyt, közben feltételezettektől meg rettegni.
Köszi az elemzést, nekem ez a véleményem és kész
ajánlom figyelmetekbe [link]
es egy csomo video van meg! :)
nektek van kimosva az agyatok! félelembe éltek, mint a birkák úgy megvagytok vezetve
nekem ez a döntésem nem fogok oltakozni
"nektek van kimosva az agyatok! félelembe éltek, mint a birkák úgy megvagytok vezetve"
Nem élünk félelemben. Be vagyunk oltva, kész.
Ha itt valakinek van fosnivalója, az te vagy.
És ezen nem változtat, akárhány ilyen önjelölt prófétát linkelgetsz.
Ha neked az mond igazat, aki a te konteódat támasztja alá, aki cáfolja, az hazudik meg birka, persze az egész világ, WHO, minden orvos, akkor nincs miről beszélni.
Csak majd örülnék, ha amikor esetleg kifekszel a fertőzéstől, akkor nem az én TB-befizetéseimet nulláznák le a te megmentésedre.
"es egy csomo video van meg! :)"
Valóban, sajnos ezen kívül sok másikban is mondanak hatalmas baromságokat. (Nem tudom, ki ez a csávó, de már az első három percben konkrét hazugságokat mond (tovább meg ezek után nem néztem). Világszinten 10 millió emberre nem 8-9 halott jut, hanem 4500, de ki számolja...)
Nekem az elmúlt négy hónapban 5 közeli ismerősöm halt meg covid miatt, nem más betegségek miatt ráfogott fertőzéssel, nem krónikus súlyos betegként.
Kettő köztük előtte pont úgy beszélt, mint ez a kommentelő.
Most már nincs esélyük közkinccsé tenni, mekkorát tévedtek, pedig a halálos ágyukon bizonyára rájöttek.
Eddig egyetlen embert hallottam kiállni és beismerni, hogy tévedett, ez a betegség tényleg borzalom és mindenki vegye komolyan.
Pataki Attila az Eddából.
Nem kell a tbdet feltened mert nem Magyarorszagon elek :D olyan orszagba ahol nem egy kartyahoz van kotve az eletem, mint nektek, es ahol sosem kellett szabadtéren maszk :)
en nem felek a virustol ezert nem oltakozok de egy oltás amit 10 hónap alatt fejlesztettek ki számomra nem opcio
"olyan orszagba ahol nem egy kartyahoz van kotve az eletem"
Ja akkor nem is EU, ugye? Mert itt mindenhol ügyelnek még a hülyére is, hogy lehetőleg nem haljon bele a vírusba (ugyanis a kártyás belépés arra van, hogy a nem oltottak ott benn ne fertőzzék egymást, aki oltott, már nem nagyon foglalkozna vele).
Oké, ilyen messze tőlem úgy dobod fel a talpad, ahogy neked jólesik.
Mindenesetre azon az agymosott témán elgondolkodhatnál, hogy lehet, hogy nekünk, agymosottaknak egyetlen érvünket sem tudtad cáfolni, csak lebirkázni voltál képes.
nem akartam mert felesleges :) neked az a véleményed h védett vagy nem lehetsz beteg nem fertőzöl már, én pedig bizalmatlan vagyok h később mi alakul ki benned az oltás miatt ,nem tudod azt már magadból kiszedni! nem mondok magnak ellent mivel a covidot rank szabadítottak embereket ellehetetlenitenek felnek, es az oltas amit ilyen hamar hoztak ellene meg csak most tesztelik rajtatok!!!! emiatt fog csökkeni csak az emberiség
de koszi a jo kívánságokat :D nyugtaval dicsérd a napot malacka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!