Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Fordulhat a kocka Európában?

Fordulhat a kocka Európában?

Figyelt kérdés

A harmadik hullámra gondolok.

Magyarországon rettenetesen felfutóban van a harmadik hullám járványgörbéje.

Viszont többek között Németországban,Spanyolországban "nyugalom" van viszonylag.

De lehet látni,hogy Franciaországban,Svédországban durvul a helyzet.

[link]

Ha az oltást is nézzük,sok országba -többek között itthon is- még simán lehet egy nagyon durva hullám,mivel általában 10-15% körül van az átoltottság.

2021. ápr. 1. 12:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%
Magyarország egy fókahere.
2021. ápr. 1. 16:07
 12/35 anonim ***** válasza:
65%

"Egy nagy fenét szar hely. Te sem éltél máshol, csak álmodozol arról, hogy máshol biztos sokkal jobb.

Dolgoztam én is sokfelé, rengeteg ismerősöm élt rengeteg helyen.

Van aki jól, van, aki rosszul.

Csak messziről szép minden."

izé... a szokványosnak mondható huszon-harmincéves ismeretségi körömben három csoport különíthető el: aki sosem élt huzamosabb ideig külföldön, aki élt kint és sok tekintetben visszavágyik (a visszatartó erő legfőképp az itt kialakult emberi kapcsolatai), és aki élt kint és le is telepedett családostul.

2021. ápr. 1. 16:10
 13/35 anonim ***** válasza:
42%
Wadmalac nem nacionalista, hanem fideszes. A világ 200 országa közül népességarányosan Magyarországon halt meg koronavírusban a legtöbb ember Csehország után, és két héten belül átvesszük az első helyet. Ez tragikus és szégyenteljes, de Wadmalac ezeket a szavakat gúnyosan, idézőjelben írja le, és politizálásnak tartja. Nyilván nem érintett személyesen. Jó neki.
2021. ápr. 1. 16:34
 14/35 anonim ***** válasza:
45%
#13: Magyarországon úgy vezetik a koronás halottak statisztikáját, hogy ha egyszer valamikor volt pozitív teszteredménye, akkor koronás halott lesz. Mindegy, hogy a közvetlen halált baleset, szívroham vagy rákos daganat okozta.
2021. ápr. 1. 16:47
 15/35 anonim ***** válasza:
38%
Aki nem szidja az országot, hogy ez a legmélyebb pöcegödör az tuti fideszes? Ennyi logikával nem a tudomány kategóriában kéne osztani az észt akkor.
2021. ápr. 1. 16:52
 16/35 anonim ***** válasza:
27%
Ez az ország a legmélyebb pöcegödör.
2021. ápr. 1. 17:02
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletes ország, de még így is a jobbak között van, ha a világot nézzük. Persze mindent könnyű szidni, a kormányunk meg jelenleg tényleg egy rakás fos, de azért ez is túlzás, amit csinálunk.
2021. ápr. 1. 17:23
 18/35 anonim ***** válasza:
82%
#17Közelt sem túlzás. A nép dolga az, hogy elégedetlen legyen és evvel az elégedetlenségével rákényszerítse a kormányt, hogy fejlődjön. A Fidesz kormány viszont eszméletlen bénán próbálja irányítani az országot. Ráadásul a butasága miatt a buta néppel meg tudja etetni a migránsokat, Sorost meg a többit. Ők nem tudják azt, hogy ez propaganda, ők ebben hisznek...
2021. ápr. 1. 17:30
 19/35 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 1. 17:50
 20/35 LeonScottKennedy ***** válasza:
51%

"Akinek szemében szégyen, hogy szeretem a hazámat, az szégyellje magárt."

Nem szégyen, csak kissé boomer hozzáállás.

Szerintem attól, hogy nem szeretem a hazámat, még nem leszek "sehonnai bitang ember". Én meg nem is külön nemzetiségként tekintek az emberekre, hanem mint egy faj. Az országunk felé irányuló kötelességtudat, hazafiasság stb sajnos beivódott már a társadalmi magaviseletbe, DNS-t nem mondok, mivel ez inkább egy eltanult gondolkodásmód, mintsem evolúciós. Viszont ez az emberiség rákfenéje, ami belülről pusztít minket. Számomra ez az a bizonyos Szűrő, avagy Great Filter, amit vagy sikerül egyszer átlépni, vagy pusztulunk.

2021. ápr. 1. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!