Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Hogy alakultak ki a fák?

Szmnt kérdése:

Hogy alakultak ki a fák?

Figyelt kérdés
Állatok evolució az világos. Fák pedig magokból? És a magok? Másrészt, növényeknél nincs evolució gondolom, akkor hogy alakult ki több féle ? Az adott környezeti hatások miatt esetleg?
2010. aug. 17. 19:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Gimnáziumban biológiábol nem tanultam szinte semmit, de így utólag jöttem rá, hogy milyen érdekes is. Nem akartam hülyeséget írni, én hiányosságom volt. Hecrat netán te biológus vagy ?:)
2010. aug. 17. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Igen, annak tanulok. :P

És ne haragudj, nem akartam sértő lenni, szóval bocsi, ha annak tűntem. Csak próbáltam tisztázni a helyzetet...

2010. aug. 17. 22:10
 13/20 anonim ***** válasza:
20:08-as vagyok,és emelt bioszt tanulok szóval nem kell leszavazni,mert furcsának találom...csak nem szeretek egyoldalúan gondolkozni,és lehet h ez amit tanítanak igaz,és nem is vagyok ellene, meg érdekes is,megtanulom,de azért mindig vannak bennem kétségek.és különben is, 100%ig sosem lehetsz benne biztos,hogy ez igaz:) mert nem láttad hogy alakult ki az élet a Földön:)de nemis ez a legfontosabb dolog,hogy ezen rágódjunk..szeressük a természetet,mindegy,miből,hogy lett.az a lényeg
2010. aug. 17. 22:35
 14/20 A kérdező kommentje:
Drága bioszosok, akkor az ősrobbanást magyarázzátok meg :) meg ami előtte volt.. MEgnéztem vagy 100 videót, könyvet, internetes oldalt. De jó lenne tudni.
2010. aug. 17. 22:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok a mutáció/szelekciós és utolsó féléves vagyok biolon. :) Csak már, ha verjük a mellünket... :D XD 21/L
2010. aug. 17. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Ok, nem lehet 100%, de ma ez a legelfogadhatóbb tudományos magyarázat.
2010. aug. 17. 22:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsós. Én azért nem írok neked az ősrobbanásról, mert úgy érzem, nagyon hiányos a tudásom ilyen téren (és nem is errefelé kóborlok). Én nem szoktam feleslegesen fröcsögtetni a nyálam, ha nem értek valamihez: ellentétben azzal, amit itt a GYIK-on tapasztalok. :)
2010. aug. 17. 22:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Én biológus vagyok (genetikus azon belül). Mindig nagyon furcsállom, amikor az ősrobbanást akarják számon kérni rajtunk, holott semmi közünk hozzá. A biológia az élettel foglalkozik, ami a Földön kb 3-3,5 milliárd éve jelenhetett meg mai tudásunk szerint. Ami előtte volt (maga a Föld kialakulása, a Naprendszer vagy az Univerzum létrejötte) nem a mi dolgunk, semmivel sem tudunk róla többet, mint egy orvos vagy egy éppen villanyszerelő. Ez a fizikusok meg a csillagászok területe.
2010. aug. 17. 23:34
 19/20 kayl18 válasza:
25%
ezt én sem értem, de az ember kifejlődését sem, az állatok evolúcióját elfogadom, de hogy lehet hogy az összes emberszabású szőrös mi meg nem, mi felegyenesedtünk de egy emberszabású nem egyenesedett fel, mi rendelkezünk a legintelligensebb tudati szinttel, szerintem génmódosítás történt:D
2010. aug. 19. 23:34
 20/20 kayl18 válasza:
25%
na és mi van ha egy játék vagy egy kísérlet részei vagyunk, egy tanulmány, egy kozmikus kutatás része? simán lehetséges
2010. aug. 19. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!