Ha egy kérdés-válasz típusú oldalon feltesznek egy olyan kérdést amire nem tudja senki a választ, akkor az egy időutazó kérdése?
Mikor törtem el először egy csontomat? Nem magamnak teszem fel a kérdést, fiacskám, hanem minden egyes embernek a bolygón:)
Egyébként ne fáradj, tudjuk hogy csak trollkodni akarsz egy sort.
Nem érted logikailag szerintem.
Ha csak te tudod a választ arra, hogy mikor törted el a csontodat, eltörted-e egyáltalán bármikor, akkor magadnak tetted fel a kérdést, mert csak te tudod megválaszolni.
A kérdés gondolom arra vonatkozik, hogy ha olyan információ birtokában valaki, ami visszautazva az időben még nem létezett, akkor logikusan csak úgy kerülhetett be a kérdező tudatába az a gondolat, hogy valahol már hallotta, vagy - és ezt figyeld - ő maga találta ki, aki viszont nem tesz fel magánk kérdést, mert tudja ráa választ.
Tehát a tudomány kategóriában megmondani, hogy a kérdező önkényes-e vagy sem, psután önkányesen arra alapozva, hogy te eldöntötted, hogy okosabbnak gondolod magadat, szerintem ... hát hogy is mondjam eléggé önkényes.
Kismillió olyan kérdést lehet feltenni, amire senki sem tudja a helyes választ.
Ha megkérdezem, hogy mi lesz a lottó öt nyerőszáma az elkövetkező mondjuk három-négy heti húzásokon és valaki azt megmondja előre helyesen, akkor az jó eséllyel időutazó vagy minimum jövőbelátó.
De tutira milliomos.
:D
Most azt mondtad, hogy "Ha megkérdezem,...", majd folytatod, hogy "...valaki megmondja előre helyesen..."
érted, hogy hol a logikai bukfenc a mondatodban.
Nem, nem értem.
Semmiféle logikai bukfencet nem látok.
Ha jövőből jött időutazó, akkor jövőre vonatkozó kérdésekre tud helyes válaszokat adni.
Most irreleváns, hogy ő maga kérdez-e olyat, amire csak ő tudja a választ.
Nem tudom, te milyen kérdésre gondoltál, csak példa jelleggel.
"Srácok, nem tudjátok, hol találok dilítiumot? Bexart a WARP-hajtőművem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!