Mi a különbség az LPG, CNG és benzin üzem között, vagyis pontosabban melyik a járható az én esetemben? Bővebben lent, kifejtős.
Figyelt kérdés
Igen tudom, hogy melyik micsoda, de van egy mk6-os 1.4-es ford fiestám, amit szeretnék átalakíttatni gázos üzemre, hogy olcsóbban kijöjjek az amúgy is hihetetlen 4.5-5.5 közötti fogyasztás helyett.
Km/forint árban melyik mennyire jönne ki ebben az esetben?
CNG vagy LPG az éri meg jobban? Full alu blokk átalakítható-e? (ugye tudjuk, hogy az alu 550 cfokon olvad...)
Van-e valami hátránya?
Kút az van a közelbe mindegyikből, szóval ettől nem tartok.
Mekkora tartályt lehet beszereltetni?
Ugye az is nagy fájdalmam, hogy csak 900 km-ert tudok elmenni a fiestával sajnos. :( (Németországot nem tudom megjárni egy tank benzinnel :/ )
2020. jún. 30. 20:28
11/11 A kérdező kommentje:
Kössz szépen, így érthető.
2020. júl. 2. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!