Afrikában miért hiszik még mindig, hogy a HIV-et laboratóriumban fejlesztették ki a feketék irtása céljából az amerikaiak?
Amerikában is sokan hiszik, hogy egy kici, óccó laborban készítette pár kici, óccó tudós...
egyrészt azért hiszik, mert buták - másrészt azért, mert néhány okos ember így gondolta jónak, ha hiszik.
"ez a Nobel díjas afrikai"
A Nobel-díj elnyerése nem azt jelenti, hogy az illetőnek csak értelmes gondolatai vannak.
2
Tehát neked megbízhatóbb forrásaid vannak a HIV eredetét illetően?
És nálunk miért hiszik, hogy a koronavírus népirtásra fejlesztett vírus?
A válasz adja magát.
A butaság nem bőrszín-függő.
Wangari Maathai Nobel-békedíjas. Ahhoz nem kell virológiai diploma.
Ez van ,mikor híresség olyanról bugyog, ami nem a szakterülete, hülyeséget beszél és mégis felkapják, csak mert híres.
5
Operation Infektion...
5
És nyilván nem csak Wangari Maathai-ról van szó, sok afrikai országban hivatalos forgatókönyv a HIV mesterséges eredete.
Értem én, hogy ezek szerint az afrikaiak mind hülyék (mi fehérek meg császárok vagyunk) de mégis, elég érdekes a dolog.
9
Sok konteóról kiderült, hogy igaz. Például Tuskegee kísérlet amely 30 év után derült ki egy kiszivárgás folytán. Ha nincs ez a kiszivárgás még ma sem tudnánk róla. Vajon vannak/voltak még ilyen titkos kísérletek, kutatások amelyek sosem szivárogtak ki? Simán lehettek.
Én nem fogok konteóként kezelni valamit csak azért mert a főáramlati tudományos közösség, vagy politikum szerint az. Vannak önálló gondolataim és szeretek megvizsgálni dolgokat magam.
Nyilván lehet, hogy valóban konteó, de lehet, hogy annál több. Jelenleg ez A fanatikusság, vehemencia amivel a konteókra támadnak a valláshoz hasonlítható ami nem a józan észen alapszik csakis érzelmi indíttatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!