Van esélye, hogy egy Pestises beteg megmaradt csontvázán rajta marad valahogy a pestis?
Figyelt kérdés
Szóóval, tesóm egy olyan templomban dolgozik villanyszerelőként ahol az 1700-as évekbeli pestises emberek hulláját tették. Gondolkoztunk, hogy a jövőbeli töriórára, megpróbál hozni egy csontot vagy koponyát, bocs hogy hülye vagyok, meg már tudom, hogy nincs pestis, de van neki valószinüsége? Kétlem, de azért megkérdezem. Képen láttam a csontokat, rohadt durvák.2020. ápr. 30. 11:54
2/5 anonim válasza:
Vágod, hogy a rendőrség olvassa az oldalt?
Meg a moderátorok szerinted díjazzák, hogy sírrabláshoz kérsz segítséget?
A tesód meg álljon le a kannás borral!
3/5 anonim válasza:
Ha a kérdés igazi akkor ajánlok naponta 5x2 mg xanaxot. Akkor talán nem lesztek veszélyesek a társadalomra...
Betegek vagytok ha ez igaz. Istenem, remélem az őrsön jót röhógnek ezen. Amúgy sírrablás.
4/5 anonim válasza:
Ne akarjatok se kegyeletsértők se pedig sírrablók lenni. :D
Amúgy nem hiszem, hogy egy baktérium 300 évig életképes marad a csontokban és maradványokban. Addigra már nem lesz mit zabálnia és nem tud szaporodni és megpusztul mind. Szerintem. :D
5/5 anonim válasza:
Ha elkapnátok darwin díjjal léphetnétek a low budget valhallába xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!