Földünk több millió éves vagy pár ezer éves?
Kedves kérdező!
Örülök, hogy te még tudsz gondolkodni - de sajnos ezzel a videóval megvezettek.
Már sokan, sokféleképpen leírták, hogy a tudomány milyen bizonyítékok alapján biztos a 4.5 milliárd évben: és ezek a bizonyítékok mind ugyanazt mutatják, úgyhogy ilyen durva hazugságoknak, ami a videóban van, nem kell felülni.
Viszont senki sem írta le, honnan van a 6000 év?
Ezt "értelmes" emberek a Bibliából számolták ki - méghozzá Jézus mérföldes családfájából (ami amúgy ex has készült, de ez miért is lenne érdekes? Ne törődjünk vele)...
Tehát valami "értelmes" ember 30 évet vett egy emberöltőnek, aztán végigszámolta ezt a családfát. Így jött ki a 4000 év. Ahol a Biblia konkrétan leírta valakinek a korát, ott azzal számolt - nem törődve azzal, hogy Noé és Ádám nem élhetettt 600 vagy 1000 évig.
Csak arra nem gondolt, hogy ez nem a valóságos idő és nem a valóságos családfa - hanem legjobb esetben is csak az az idő, amíg az emberek már tudtak írni és nyilvántartották a családfákat is.
De tedd a szívedre a kezed: TE mennyi ősödet ismered? A nagyszüleidet még valószínű. Kik a dédszüleid? És az ükszülők? És azelőtt kik voltak az őseid?
És ez még nem volt 5 nemzedék!
Gondolod, hogy a Biblia korában képesek voltak 4000 évre visszakövetni egy családfát?
Dehogy voltak. Szépen behasalták az egészet: ez abból is látszik, hogy először József családfája "készült el" - aztán rájöttek, hogy ugye nem ő az apa!
Utána "készült el" Mária családfája is.
Végignéztem a videót...
Konkrétan miféle bizonyíték győzött meg téged? Mert én egy darab bizonyíték értékű állítást sem hallottam azon a tömérdek baromságon és pontatlanságon kívül, amit a fickó összehordott...
a 2. oldaltól nem olvastam tovább!
amit írtál arról az idióta orvosról meg az elméleteiről én majd belehaltam hogy hogy lehet ilyen embernek diplomája!
igaz hogy a föld fiatal!
nagyon fiatal, de a maga 4.5 milliárdos évével!
hogy lehetne 6000 éves a föld?
az a h*lye orvos azt hiszi hogy idejön és az elméleteivel megcáfolja mind azt amit a csillagászok, geológusok és minden tudós több száz éve felfedezett!
ha 6000 éve született volna a föld akkor itt még szálna a levegőben a szén-dioxid, 90-100 fok lenne a föld minden pontján és életnek semmi jele nem lenne!
istenem!
hogy lehet ilyen ökörségeket kitalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!