Hogyan lehetne megvédeni a Földet, az emberi fajt?
Szedhetsz szemetet, utazhatsz kevesebbet, ültethetsz fát, vehetsz helyben gyártott élelmiszert, vagy akár áttérhetsz önfenntartó életmódra is, ha ezektől jobban érzed magad.
De megváltani nem fogod vele a világot.
Először is nem tudod kompenzálni a "civilizáció" által végzett pusztítást egyedül. Másfelől a fele reklámfogás. Sokkal kevesebbet árt egy autokázás a városban, mint egy felesleges nyaralás repülő úttal. Vagy egy sétahajózás tengerjárón. Elektromos autó is csak addig környezetbarát, amíg az energia termelés is az (márpedig nem az), és amúgy is csak egy biznisz, miközben egy óceánjáró hajó annyit szennyez, mint egy kisebb város...
Érdemes tenni azért, hogy te ne zakkanj meg. De az emberiség halálra ítélte magát.. talán jobb is így mindenkinek.
Félek egyszerre a kettő nem fog menni!
És mivel a föld nem megy sehova így csak az ember fog menni valahova... jobb esetben a csillagok közé, rosszabban a kipusztulásba ...
A Földet úgy lehetne megmenteni hogy tizedére csökkentjük az emberiség jelenlegi létszámát.
Az én életem során már megduplázódott az emberiség létszáma, és sokatok életében ez meg fog triplázódni..
Vannak már olyan országok ahol az átlag(!) életkor 18 év alatt van. Döbbenet.
A lemmingeknek (kis patkányszerű rágcsálók) hullámzik a létszámuk. Az emberek létszáma is ezen hullámzást fogja mutatni szerintem, hiszen az emberek még szaporábbak. Persze nagyobb időközökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!