Ki tudná ezt nekem pontosan elmagyarázni?
Arról a képről lenne szó,amit az ember a Pioneer 10-űrszondára tett,és azt kilőtte az űrbe.Hogy kik vagyunk,hol lakunk stb...
Először is kéne egy kép róla,ha valaki tud,és pontosan elmondani,hogy ebből az idegenek hogy fogják megtudni,hogy kik is vagyunk valójában,és hogy hol....
Ábrázolja fajunk Nemek szerint elkülönült két képviselőjét. Az ibztos.
Az alján pedig gondolom a nagy kör a nap, a többi a bolytó. Ki van emelve melyik a mi bolygónk, a nyíl tőle azt jelentheti hogy az űrszolda onnan van. A többiről fogalmam sincs.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat...
Amúgy szerintem azok a vonalak nem az ősrobbanást ábrázolják.Azért gondolom így,mert épp a minap láttam az ősrobbanásról egy filmet a Nat.Geon,és ott mondták,hogy az ősrobbanás előtt nem volt sem tér,sem idő!Tehát azt sem tudják,hogy az univerzumban hol volt az ősrobbanás,mivel nem volt tér,és nem volt olyan,hogy hol...
Az már csak az én véleményem,hogy ez baromság...Azért,mert az ember felfogóképessége véges,és nem tudja felfogni,hogy az ősrobbanás előtt volt tér,és idő,az nem azt jelenti,hogy nem volt..Erre semmiféle bizonyíték nincs.Másrészt azt sem értem,hogy az univerzumban lévő összes anyag (gázok,por,és egyáltalán minden anyag) hogy a túróba fért el egy olyan kicsike helyen,mint egy szubatomi részecske...Tudomásom szerint annál nagyobb a gravitáció,minél nagyobb egy test.Pl ha egy aszteroida a Föld közelébe repül el,és a Föld megváltoztatja a pályáját,kevésbé fog kitérni,mint pl ha ugyanaz az aszteroida a Jupiter mellett suhant volna el.Nagyobb test,nagyobb gravitációs erő.Tehát egy szubatomi részecske nagyságú valaminek hogy lehet akkora gravitációs ereje,hogy egy picike helyen tartson mindent??De ez már egy másik kérdés témája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!