Mi lehet a bajuk a "Zállatorvossal" az állattartóknak? A házikedvencként tartott állatok tartóira gondolok.
Legelőször is egy helyesbítés. "Valósak az allúzióik?" Természetesen ez így itt egy marhaság Helyesen: "Valósak az averzióik?" Néha már félrebeszélek, mint a sebesült katona...
@1 Több ismerősömnek ajánlottam megnézésre a "Zállatorvos" videóit, és néhányan fintorogtak miután megnéztek néhányat. Mind macskás, vagy aprókutyás volt... mármint a "fintorgók". :) Érdekes, akiknek tetszett, legtöbbjének nem volt háziállata. Napirendre tértem, nem mindenkinek egyforma a "világlátása".
Ami mégis "feltetette" velem a kérdést az az volt, hogy az állatok kategóriában "0 hasznossággal" nyitott az általam belinkelt "Zállatorvos". Nem gond, spongyát rá. De azért kíváncsi lettem. :)
@2 Hát ez az. És kérdem, titeket vajon kik pontoztak le? Mert, hogy én nem, az biztos. Ment a zöld.
dellfil
Na, majd nézek már tőle valamit. 5 kutyám van, + haszonállat.
Nem mellesleg, lehet, hogy hülye hozzá a doki?! Ismerek olyan orvost felénk is.
Kérdező: az, hogy a gyk-n bámilyen komment hány lepontozást, hány %ot kap az ég világon semmit nem jelent, épp ezért engem nem is érdekel az ilyesmi. Vannak, akiknek az okoz örömet (ugyanígy youtube-on is és bárhol máshol), ha lepontozhatnak valamit.
Olyan egyébként sincs ami mindenkinek tetszik, amivel mindenki egyetért. Biztos van, akinek pl. a Zállatorvos humora se jön be. De a videóit iskolákban is "vetítik" órákon.
Megmutattad mennyi ismerősödnek? 10nek? 50nek? És ha nekik nem tetszett, akkor az azt jelenti, hogy a többi állattartónak se tetszik? Mennyire pontos néhány tucat ember véleményéből többtízezer ember véleményeként hivatkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!