Van itt olyan, aki a házinyulait nem vágja le, hanem házikedvencként tartja?
Az unokatestvéreméknek volt két házinyuszijuk, a kertben tartották őket kedvencként :)
Nekem törpém van, eredetileg óriást akartam, de nem talátam normális tenyésztőt, aki érző lényként gondol a nyulaira és nem az ország másik felében van. Viszont volt egy régi ismerősöm, aki törpéket tenyészt és tudtam róla, hogy ő nagyon jól bánik a nyuszikkal, ezért tőle vettem végül és nem bántam meg :)
Én nem tudnék különbséget tenni egy házi vagy egy törpe nyuszi között, a házi is ugyanúgy képes szeretni és épp ezért teljesen ellenzem a húsukért való tartást.
Igen. Nekem 2 házinyulam van, az egyik vágás elől lett elhozva, a másik a Nyúlmentéstől lett örökbe fogadva.
Egyik ismerősömnél detto ugyanez, egyszerre hoztuk el a mentéstől a nyuszikat, meg egyet ő is maga vitt haza, hogy ne vágják le.
Igen. Én kereskedésből, elég sanyarú sorsú állatokat sokszor vásárolok meg. Így, hát volt egy nyuszis esetem is. 6 éve igazán jó körülmények között van a két nyuszim :)
Örülök, hogy megmentettem őket. Az egyik nagyon bújós kis ártatlan nyuszi, a másik elég "rossz" , de így szeretem őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!