Irodamunka. Egyedül vagyok az irodában sőt azon az emeleten is csak én dolgozom egyedül
2017. okt. 18. 12:35
2/12 anonim válasza:
Nálam is irodai munka, van még egy szobatársam, de őt nem zavarja. Heti egyszer-kétszer hozom be.
2017. okt. 18. 14:29
3/12 anonim válasza:
Gimnazista vagyok, tanulok és senki sem zavar, ha bent van velem ^^
2017. okt. 18. 15:34
4/12 anonim válasza:
Az ügyvezetőnk szokta hozni az ír szetterét. Elég nagy az iroda, összesen 30-an dolgozunk. A kutyus már nagyon megtanulta, kivel lehet bratyizni. Amúgy egy nagyon okos, jól nevelt tündér.
2017. okt. 18. 15:35
5/12 anonim válasza:
Nagyon meglepne ha lenne olyan elmeháborodott tanár aki megkockáztat egy fegyelmit mert te be akarod vinni a kutyád a gimnáziumba.
2017. okt. 18. 17:09
6/12 anonim válasza:
Utolsó, honnan tudod, hogy náluk mi a szokás?
Nálunk például egyetemre is sokan behozzák a kutyájukat, pedig az előadóba hivatalosan nem szabadna, de ez senkit sem érdekel. :)
2017. okt. 18. 21:21
7/12 anonim válasza:
Onnan, hogy az ANTSZ több milliós bírságot ver rá az intézményre kérdezés nélkül. A tanár aki beengedte pedig fegyelmi eljáráson vesz rész és további szankciókat élvezhet. Ez a hivatalos eljárás.
Nekem is vannak kutyáim, de egy oktatási intézményben semmi keresnivalója.
Melyik büfészakra lehet bevinni háziállatot?
2017. okt. 18. 21:48
8/12 anonim válasza:
"Utolsó, honnan tudod, hogy náluk mi a szokás? "
Erre még reagálva azt is hozzátenném, hogy ha nem egyházi gimnáziumról beszélünk akkor közintézmény amire egységesen vonatkozik a törvény.
De én olyan egyházi gimnáziumról sem tudok akik beengednének minden háziállatot.
2017. okt. 18. 22:10
9/12 anonim válasza:
A mi sulinkba is hoztak be néha kutyát, pl. nyílt napon bemutatóra, vagy ilyesmi.
2017. okt. 18. 23:56
10/12 anonim válasza:
Persze csak a szolgálati kutya és a Katika házikedvence között ég és föld a különbség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!