Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol taláhatnék gamer fiukat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol taláhatnék gamer fiukat, akik korombeliek?

Figyelt kérdés

Oké hogy játékon belül is tudok ismerkedni, de egyrészt ritkán találok magyarokat, másrészt nem valami pozitív élményt hagynak maguk után. Nem tudom miért ilyenekkel találkoztam csak, tudom hogy nem mind ilyen.

Viszont nekem viszonylag fontos hogy gamer legyen a srác, egyrészt jó közös vonás, másrészt nem akarom hogy valaki beleszóljon abba hogy mit, mennyit játszok lány létemre stb (megtörtént).

16/L

2019. júl. 22. 14:40
1 2
 11/16 anonim válasza:
91%
Hát kövéren is lehet valaki szép meg vékonyan is ronda szóval nálam a súly az csak egy szám.
2019. júl. 22. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskere..

Lehet ismerkedni ma este ,a te kérdésed után írt ki hasonlót egy srác .😁😊🙈🙉🙊

2019. júl. 22. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 😂😂😂 igazi randiguru vagy
2019. júl. 22. 22:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Már beszélünk, köszi :)
2019. júl. 22. 22:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Áááá, elkéstem!
2019. júl. 23. 02:10
 16/16 anonim válasza:
discord szervereken keresgélj, hidd el meglátják hogy lány vagy majd mindenki veled szeretne majd játszani
2019. júl. 23. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!