Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol taláhatnék gamer fiukat, akik korombeliek?
Oké hogy játékon belül is tudok ismerkedni, de egyrészt ritkán találok magyarokat, másrészt nem valami pozitív élményt hagynak maguk után. Nem tudom miért ilyenekkel találkoztam csak, tudom hogy nem mind ilyen.
Viszont nekem viszonylag fontos hogy gamer legyen a srác, egyrészt jó közös vonás, másrészt nem akarom hogy valaki beleszóljon abba hogy mit, mennyit játszok lány létemre stb (megtörtént).
16/L
Hát online kb mindenki bunkó/rossz indulatú stb... a jelenségnek neve is van fuckward theory.
A kérdésre amugy meg csak annyit hogy ne online probálkozz... rengeteg 'gamer' rendezvény van de ha más gamer ismerősöd akkor lehet ő elírányíthat egy közösség/program stb felé.
16/f 3k óra dota 2ben és jó pár ezer más játékokban.
Annyira tudtam, hogy az lesz, hogy a kérdező kap egy csomó felkérést.
Mellesleg ha játszol Guild Wars 2-ben írj rám ;)
18/F(Hát nem ironikus?)
#9 vicces kicsit, lehet a kepernyo mogott valami igenytelen, hajas barom vagyok :D
((Amugy nem, de lehetnek))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!