Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol taláhatnék gamer fiukat,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol taláhatnék gamer fiukat, akik korombeliek?

Figyelt kérdés

Oké hogy játékon belül is tudok ismerkedni, de egyrészt ritkán találok magyarokat, másrészt nem valami pozitív élményt hagynak maguk után. Nem tudom miért ilyenekkel találkoztam csak, tudom hogy nem mind ilyen.

Viszont nekem viszonylag fontos hogy gamer legyen a srác, egyrészt jó közös vonás, másrészt nem akarom hogy valaki beleszóljon abba hogy mit, mennyit játszok lány létemre stb (megtörtént).

16/L

2019. júl. 22. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Mert, tény, a "gamerek" nagy része buta mint a segg?
2019. júl. 22. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Én is tapasztalom, hogy a játékokban a legtöbb ember bunkó. Megtörtént, hogy real time stratégiai játékban megvert az ellenfél. Megköszöntem a játékot, mert ettől függetlenül jó volt, élveztem. Erre nekiállt beszólogatni. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, mégiscsak gamer vagy, szóval a játék a legjobb kiindulópont, amit tudok ajánlani. Igaz külföldiek és szinte biztos, hogy nem találkozunk soha, de lett pár haverom. Szóval nem lehetetlen.
2019. júl. 22. 14:47
 3/16 A kérdező kommentje:
#2-es külföldi barátokat nekem is sikerült szerezni, őket nagyon bírom :D
2019. júl. 22. 15:02
 4/16 anonim ***** válasza:
39%
www.tauriwow.hu
2019. júl. 22. 15:17
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
közös minecraftban benne vagy? :)
2019. júl. 22. 16:45
 6/16 A kérdező kommentje:
#5 legjobb :D
2019. júl. 22. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát online kb mindenki bunkó/rossz indulatú stb... a jelenségnek neve is van fuckward theory.

A kérdésre amugy meg csak annyit hogy ne online probálkozz... rengeteg 'gamer' rendezvény van de ha más gamer ismerősöd akkor lehet ő elírányíthat egy közösség/program stb felé.

16/f 3k óra dota 2ben és jó pár ezer más játékokban.

2019. júl. 22. 16:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha leszel a minecraft gf-em akkor itt 16f
2019. júl. 22. 18:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Annyira tudtam, hogy az lesz, hogy a kérdező kap egy csomó felkérést.

Mellesleg ha játszol Guild Wars 2-ben írj rám ;)

18/F(Hát nem ironikus?)

2019. júl. 22. 19:07
 10/16 A kérdező kommentje:

#9 vicces kicsit, lehet a kepernyo mogott valami igenytelen, hajas barom vagyok :D

((Amugy nem, de lehetnek))

2019. júl. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!