Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, túl kövér lettem? (képpel)
ez a határ kb.
Ha nem vagy elégedett, akkor diétázz, sportolj
Attól függ, hogy kinek, mert vannak akik kifejezetten a fogpiszka lányokat szeretek, mások meg a vastag combosokat. Szerintem te még abban a kategóriában vagy ami még nem számít úgy elhízottnak, de nem is az a topmodell. Hogy is hívják ez? Megvan! Ez a normális testalkat!
A tipp meg: 55-60 kg?
Szia! Tudom, hogy elsősorban fiúknak szólt ez a kérdés, de én mint személyes tapasztalatokkal rendelkező lány is szeretnék válaszolni. Olvastam a fiúk véleményét, és ne sértődj meg de őszintén szólva nagyon megdöbbentett itt egy-két hozzászólás. Én általános iskolában kövérnek mondható voltam, de tőled, arányaiba véve "vékonyabb" voltam, jó persze van köztünk 10cm különbség (167 vagyok) szóval bizonyára nehezebb voltam, vagyok szerintem még most is, de engem rengeteget csúfoltak. Szóval én nem voltam ennyire husis mégis sok bántást kaptam az ábrázatom miatt. Azt tanácsolom hogy egy 6-7kgt adj le, mert attól függetlenül hogy itt kedvesek a srácok, az utcán vagy iskolában összefuthatsz olyannal aki már nem ilyen jó indulatú. És a vékonyabb lányok könnyebben találnak párt (gondolom emiatt írtál a tini párkapcsolatok témában). Legalábbis még így, hogy 13 kgt fogytam, sem találok párt.
De ha jól érzed így magad akkor ne változtass senki kedvéért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!