Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem?
Bátrabb lány vagyok, kezdeményeztem már fiúnál, de egyiknek sem voltam az "esete".
16 eves vagyok, 155 centi és 48 kiló, szőke hosszú hajam van és zöld szemem, szoktam sminkelni, de szerintem nem viszem túlzásba. Tűzről pattant, dinamikus lány vagyok, aki mindig kiáll magáért, elég csípős igazságérzetem van, ami sokszor kevert már bajba de mindig kikászálódtam belőle, sok barátom van, nem vagyok visszahúzódó tipus, de nem is az a hatalmas "party arc" :D
Borzasztóan ügyelek a külsőmre,mindig ápolt vagyok, jó illatú. Jól öltözködöm, nem mutatok sok bőrt. Talán kicsit komolynak..."dúrcásnak" tűnök elsőre mert nem nagyon szoktam mosolyogni, éles vonalai vannak az arcomnak tehát nem tűnök túl kedvesnek.
Pedig akiket szeretek azokkal nagyon lágy vagyok.
A környezetem legjobb iskolájába járok és orvosnak készülök, tehát van sütni valóm, mindenről van véleményem, és akik igazán ismernek nem nagyon találnak kivetni valót bennem, ezért nem értem, hogy mit csinálhatok rosszul? Kérlek titeket őszinte véleményt mondjatok rólam! A negatív de építő kritikának is örülök!
Valami biztosan van, csak még lehet nem vetted észre
Esetleg gátlástalan vagy (legalább tudsz haladni az életben)
Azok, akiket barátaidnak nevezel, inkább a haverjaid (egy barát kitér a hibáidra is... és ugye tökéletes ember nincsen)
Felmerült benned, hogy gond van veled, így az önbizalmad nincsen feltétlenül a tetőfokon (de legalább nem képzeled magadat Istennek)
Nem sértegetni szeretnélek, csak leírtam az általad nyújtott első benyomásodat (elnézést, ha bántó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!