Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem megy az ismerkedés. Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy az ismerkedés. Mi lehet ennek az oka? Hogyan változtathatnék ezen?

Figyelt kérdés

Többször volt már arra példa, hogy interneten elkezdtem írogatni srácokkal, de egy idő után megszakadt a kapcsolat. Az estek többségében a külsőm lehetett az oka. A többinél nem tudom mi, pedig próbáltam fenntartani a beszélgetést/érdeklődést.

Mi lehet velem a baj?

Tudom, személyesen kéne ismerkedni, de most kifejezetten erre vagyok kíváncsi. Meg amúgyis több esélyt látok valamiért a netes ismerkedésben az én esetemben. Szóval kérlek ezt ne firtassátok!

2019. júl. 2. 17:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Írok akkor magamról pár sort, de ez nem tudom, hogy mennyiben segít a kérdés megválaszolásaval kapcsolatban.

Azt vettem észre magamon, hogy a nálam valamivel idősebb fiúkkal jobban megértem magam, velük tovább is eltart általában a beszélgetés, mint mondjuk egy 16 évessel. (ezzel nem azt mondom, mert találkoztam már olyannal is aki velem egykorú volt nagyjából mégis érett, és értelmesen tudtam vele beszélni, de ez ritka.)

Alapból azt szokták rám mondani, hogy csendes vagyok, ami részben igaz is lehet DE! Biztosan nem ez lehet a probléma jelen esetben, mert igyekszem bőven fogalmazni, ha olyan a téma akkor kifejtem róla a vélemenyem. Meg hát többször előfordult, hogy én vittem az egész beszélgetést. Ez az amiből már kicsit elegem van :D

Őszinte embernek tartom magam, de azt be kell vallani, hogy van egy sajátos stílusom, ami nem mindenkinek elfogadható? /tetszik. Megint jön a DE! Ezt azok a fiúk akikről a kérdésemben írtam, nem tapasztalhatták meg, hiszen olyan keveset írogattunk csak, hogy ezt még nem mutattam meg nekik úgymond. Érdekes módon, aki ezt már érezhette, az veszi a lapot és partner benne :D

Én lehetséges okoknak eddig ezt látom :

-nem tetszettem nekik

-meguntak? Találtak jobbat

Mit gondoltok?

Annál rosszabbul semmi, nem tud esni ha csak úgy eltűnnek. Én úgy gondolom mondják meg inkább az igazat, lehet, hogy fáj de elfogadom!

2019. júl. 2. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha ennyire titkolod a külsős tulajdonságaidat, sőt még a kérdésedben is benne van, hogy az esetek többségében a külsőd lehet az oka akkor elég nyilvánvaló, hogy te is tudod, hogy azzal lehet problem. A többi, akivel kicsit tovább jutottatok lehet, hogy eleinte szimplán kedvességből nem rázott le azonnal.
2019. júl. 2. 19:23
 13/18 anonim ***** válasza:

#11: A fiúk egy része,főleg neten,egy rakás másik lánnyal is beszél. Választ 1-2-t,a többit dobja. Ez van.

Viszont az ciki,hogy te neted már X random fiúra már ráírtal , mintha a kapcsolat után kaparás felül írta volna az önbecsülésed. Nekem meg nem kéne olyan lány,aki előttem x fiúra már rátapadt,de nálam véletlenül sikere lett.

2019. júl. 2. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem se megy ilyen téren. Valami folytán mindig elvesztődik az érdeklődésük utánam (sajna ez általában azután szokott lenni, hogy látnak képet rólam,de ez van), de szerintem ez csak ezt jelenti,hogy nem kell feladni , keresgéljünk tovább és ne adjuk fel. A folyamatos túl gondolással és hiba kereséssel csak magunknak ártunk és akadályozzuk meg azt,hogy valakivel normálisak tudjunk lenni. 16/L
2019. júl. 2. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak később érkeznek meg a számodra ennyire , ilyen mélységekben fontos emberwek az életedbe. Hogy ilyen méyl, erős, szoros érzelmi kötelék. Akár 20 fölött. Szóval szerintem legyél türelmes.
2019. júl. 2. 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:
*Majd amirko el kezdesz olyan területen tanulni, dolgozni, ami téged érdekel, megérkeznek.
2019. júl. 2. 21:38
 17/18 anonim ***** válasza:
egyrész az utolsó kb a szívemből szólt "A folyamatos túl gondolással és hiba kereséssel csak magunknak ártunk és akadályozzuk meg azt,hogy valakivel normálisak tudjunk lenni." 17/f vagyok btw, és annak hogy ha én nem irok többet mint egy jah vagy értem annak az az oka hogy vagy egyet értek, mérmint hogy konkrétan szinte úgy fogalmaztad meg mint ahogy az én tettem volna vagy semmit nem tudok a témáról és ebből fakadóan hozzászólni sem tudok, én tudom magamról hogy unalmas vagyok, még kb 15-16 évesen az voltam aki bármikor bármiről bármennyit tudott beszélni pofára estem vele, az a srác aki akkor voltam mostanában nem nagyon mutatkozik, mí meglepő, most 17 évesen ott vagyok hogy élek de minek, egyszer csak lesz valami tennék én azért hogy jobb leygen csak hogy fogalmam sincs mit tudnék, lehet hogy egy ez egyben defektes vagyok, ha ígyvan én túlélem mást meg megpróbálok legalább nem zavarni ha már adni nekik semmit nem tudok.
2019. júl. 2. 21:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2019. júl. 3. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!