Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más 17-19 éves lánynak, is ők...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más 17-19 éves lánynak, is ők a legjobb pasik?

Figyelt kérdés

Belsőre és külsőre?

[link]

2019. jún. 20. 17:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%

Apukááám és én ezt megnéztem... Hányadék... Siralmas... 😂

Mekkora a generációs szakadék, pedig csak 24 vagyok... remélem kinövitek...

Amúgy megfigyeltétek, hogy mennyire igénytelenné vált a zene maga? Régen a rap is rendes műfaj volt... Most már dallama sincs... Egy fos alap, erölködős nyögdécselés, s a téma fixen az, hogy kemény vagyok, "gengszter" vagyok, sok a pénzem, te meg sz@r, szegény, sz@r vagy.

Elkorcsosult a társadalom...

2019. jún. 28. 18:08
 32/37 anonim válasza:
100%
Szerintem nincs generációs szakadék. A legtöbb 17-19 éves sem szereti. Sőt az én ismerettségi körömben senki nem is ismeri. A srácnak csak az adottságai jók, de nekem mint pasi nem jön be, a stílusa mindent elront rajta.
2019. jún. 28. 19:57
 33/37 A kérdező kommentje:
Nis igen, nagyjából 15-25 éves korosztály csak 90%a rajong értük és a hozzájuk hasonlóakért otthon.
2019. jún. 28. 20:25
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

A kérdèsedre több, mint 20 ember válaszolt. SENKI nem mondta közülük azt, hogy nekik tetszik.

Az, hogy neked tetszik egy dolog. Nincs jogom sem nekem, sem másnak ebbe beleszólni.

De azt el kell fogadnod, hogy másoknak ez nem tetszik.

2019. jún. 29. 08:39
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Mutass már erről egy felmérést!

Amikor először válaszoltan ehhez a kérdéshez, láttam őket először. Már a nevükre, sőt hangjukra se emlékszem.

Minek túlzol?

18/L

2019. jún. 29. 08:45
 36/37 A kérdező kommentje:
Erre egyszerűen az a válasz, ami nem fordult meg a mogyorónyi agyatokban, hogy az ide járók szintén nagy részben élettelen otthon ülők. Az itteni réteg pontosan fedi azt a 10%ot fiaim.
2019. jún. 29. 12:44
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Először le akartam írni, hogy hogyan telt a hétvégém, kb péntektől nem voltam itthon, most értem haza, vasárnap délután. Volt ebben házibuli, zenélés (zenész vagyok hobbi szinten), harcművészeti kurzus...

Deee igazából abból, hogy dologtalan senkiknek neveztél minket, kommentelőket, hogy mi vagyunk az ízléstelen 10 százalék, hogy mogyorónyi az agyunk... arra a következtetésre jutottam, hogy felesleges tépni a számat. Te, kedves "kérdező" egy olyan szubkultúrához s korosztályhoz tartozol, amiből csak remélni tudom, hogy ki fogsz nőni...a korosztályból biztos... Bár az alap természeted s hozzáállásod felnőtt korodban sem fog változni sajnos, maximum megtanulod leplezni, ha elég intelligens vagy, amit amúgy kétlek. :)

2019. jún. 30. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!