Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 17-19 éves lánynak, is ők a legjobb pasik?
2019. jún. 20. 17:07
11/37 anonim válasza:
Ha bejön ennyi idősen is, akkor még éretlen vagy.
12/37 A kérdező kommentje:
Most ezt mondhatod, one vs world, sokra nem mész vele..
2019. jún. 20. 18:58
13/37 anonim válasza:
Külsőre igen, de belsőre ez a mindent és mindenkit leszarok hozzáállás, hogy a bulit, a pénzt, a fűt emelik fel a dalban, és ezt (a szerintem nem jó értékrendet) helyes dologként adják elő,( ami elég szegényes belső értékrendre utal) ami nekem egyáltalán nem jön be.
14/37 anonim válasza:
Kérdező, te miért hangsúlyozod ki minden válaszodban, hogy MINDENKINEK ez tetszik? A többségnek rohadtul nem tetszik, ha majd le tudod venni a szemellenződet akkor észreveszed, hogy nem csak az a szűk szeletkéje létrzik a világnak amiben te élsz...
15/37 A kérdező kommentje:
90%-nak beleértve engem is, csak a külső számít, meg amúgy nektek is. Csak állszenteskedtek. :D
2019. jún. 20. 19:56
16/37 anonim válasza:
Most azt a kort éljük, hogy aki egy rap szöveget összedob a pénzről, piáról, drogról, szexről az mekkora egy nagy ember és hú de jó amit csinál.
Ha engem kérdezel, én messze elkerülnék egy ilyet. Egyeltalán nem jönnek be.
17/37 anonim válasza:
"90%-nak beleértve engem is, csak a külső számít, meg amúgy nektek is. Csak állszenteskedtek."
Nyilván először a külső az, ami megfog, de egy kis idő elteltével, előjön az igazi énje, kezded jobban megismerni, és lehet, hogy egy pillanat alatt kiábrándulsz belőle, bármilyen helyes vagy szép az illető. Onnantól kezdve meg megette a fene.
19/37 anonim válasza:
Imádom, amikor a kérdező semmibe veszi a válaszokat, és saját véleményét ráhúzza másokra, mert ő biztos jobban ismer minket, mint mi magunkat.
18/L
20/37 anonim válasza:
Kérdező, nagy összegben mernék fogadni, hogy nem volt még komoly kapcsolatod. Olyan nincs, hogy csak a külső számít. Persze, 90% valóban amiatt kezd el ismerkedni, de 80% rá is hagyja, ha olyan a személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!