Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 17-19 éves lánynak, is ők a legjobb pasik?
#22 csak nem a te korosztályodnak való ;)
Kérdező, mi volt ez az undorító sz@r amit idelinkeltél?! Szerintem agykárosodást szenvedtem. Kinézetre még elmennek, de minden más nagyon gáz. Ezek a srácok azok akiket bottal sem piszkálnék meg és nagy ívben kerülnék.... feltűnési viszketegséges pancserek. Még szerencse hogy léteznek érettebb személyek akik amellett hogy jól néznek ki fel is tudnak mutatni valami pozitívat, ezek a világ szégyenei meg megmaradnak a hozzád hasonlóknak (már ha kellesz nekik ;) )
19L
Nem vagyok lány ,viszont a témához szeretnék hozzászólni.
Fiatalabb koromban nekem is csak a külső számított, ugyanakkor ahogy idősödtem megtudtam ,hogy a párkapcsolat összes vonatkozásában, kivéve a szexuális területet, nem számít a külső és pont emiatt van az,hogy igazából a külső "csak" arra jó ,hogy egyfajta impulzust keltsen a másik nemben az ismerkedéshez. Viszont miután ez megtörtént csak is az illető belső értékei és a belső értékrendje fog dominálni.
Mellesleg ,"ami" átjön a klipből az sajnos nem a minőségi értékrendre enged következtetni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!