Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyha ennyire visszahúzódó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha ennyire visszahúzódó vagyok lesz valaha "lelki társam"? 18l

Figyelt kérdés

Először is sajnálom, ha úgy véled sajnáltatni szeretném magam.

Egy kicsit azt is.

Illetve kíváncsiságból, és hasonlók.. :(

Azért is bocsi, ha hosszan sikerül megfogalmazni, a tulajdonképpen még én sem tudom mit.

Szerintem nem lesz, ezer indokom volna, hogy miért.

Nem tudok ismerkedni, nem merek stb...

Nem szeretek több emberrel lenni, tapasztalataim szerint olyankor mindannyian más maszkot húzunk.

Nem vagyok valami progresszív, kisebb dolgokat szeretek/szeretnék csak csinálni, ami mindenki szerint béna és unalmas.

És még írkálhatnám reggelig ezeket.

Egyébként nagyon sok dolog érdekel, amellett, hogy egyértelműen egy sötét idiótának tűnök.

Valamennyire érdekelnek a betegebb dolgok is, de nem olyan őrült szinten mint egyeseknél, csak szeretem őket. Itt nem kell nagy dolgokra gondolni, csak filmekre vagy ilyesmi.

Szerintem ezt már senki nem olvassa, inkább nem is folytatom.

2019. jún. 17. 21:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az eszemmel lenne baj? Ezzel vitatkoznék.

Akkor inkább azt gondolom, az élethez való jelképes hozzáállásommal.

Tudom, sok közöm nincs az észhez, de ha iskolai átlagot veszünk, 0 tanulással volt jó átlagom. Mellette sok oklevél, országos verseny stb.. ezek persze semmit sem számítanának.

Kivéve, ha azt mondom én ezekért semmit nem tettem, minden más versenytársammal ellentétben.

2019. jún. 18. 17:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért vagy arra büszke, hogy nem tanulsz? Meg azzal példálózol, hogy ÍGY IS jók az eredmények... Beletörödsz, hogy neked ennyi is elég, de ha belefektetnél egy kis energiát (mert ha ilyen személyiség vagy és unatkozol akkor igaziból hasznossá is tehetnéd magad és tanulhatnál ami később kamatosztathatsz pl. Felvételinél) és sikeres lehetnél (jobban, hosszú távon)
2019. jún. 18. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!