Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan kellene reagálnom?
Van egy hölgy ismerősöm, aki az utóbbi időben elég egyértelmű jeleket adott:többet kereste a társaságom, kaptam tőle ajándékot minden különösebb indok nélkül, Messengeren küldött szívet, a lány barátai is egyre többet keresték a társaságomat/tettek megjgyzéseket, utalásokat, amikor mindketten ott voltunk. Szóval egy szó mint száz, elég egyértelműnek éreztem a helyzetet, ezért írtam neki, hogy esetleg szabad-e valamikor a közeljövőben. Erre azt a választ kaptam, hogy "valamit félreértettél". Őszintén fogalmam sincs, hogy hogyan kellene reagálnom erre.
A válaszokat előre köszönöm.
16/F
Haver... Pontosan ugyan ez történt velem
Szinte már ordibálva mondták hogy szeret...
Aztán élőbe rákérdeztem.. Nem hittem a fülemnek
''Te azt hitted hogy akarok tőled valamit?''
''Csak barátok vagyunk''
Úgy reagáltam le az egészet hogy, jól van akkor én mentem szia..
Osztálytársam.. Minden nap találkozok vele , de már nem bezsélünk kicsit sem
Szomorúnak érzed magad ez miatt? Vagy inkább örülsz ennek?
Max, ha gondolod írd meg neki, hogy te ezeket vetted észre (amiket leírtál, hogy többet keresett, ajándékot hozott, baratnői utalgatásai) és jeleknek vetted.
Próbáld lazán kezelni az egészet és ne vedd magadra a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!