Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismert srácként hogyan találha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismert srácként hogyan találhatnék őszinte partnert?

Figyelt kérdés

A gond az ,hogy ismert vagyok eléggé, ezért az eddigi összes lány akinek bejöttem ,,csak a hírnevemet akarta".

Aki pedig szintúgy ismert, azokkal nem igazán jött össze a dolog...

Van valami tippetek társkeresőre 17/F-nek? Vagy ilyesmi...? (nem vagyok nyilván kétségbeesve de szívesen veszem az ötleteket!) Köszi előre is! :)

2019. jún. 6. 17:59
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem nagyon érdekelne, hogy híresség vagy... Pont sz@rnék rá. A belső értékrendek fontosak, amik meg ha megmaradtak a "népszerűséged" ellenére, szerintem nem lehet probléma a csajoknál.

Szerintem itt a lényeg, hogy Te menj oda a lányokhoz, és hogy ne ők menjenek oda hozzád. Így kb. csak minden 100. lány ismerhetne. ;) Értsd a viccet...

Ne ess kétségbe, vannak még olyanok, akik a saját életüket élik, és nem a te netes életedre vannak ráakaszkodva...

2019. jún. 8. 19:07
 32/33 anonim ***** válasza:
Tudjuk,hogy te vagy az, Molnár Krisztián.
2019. jún. 10. 12:07
 33/33 anonim ***** válasza:

Figyelj nem tudom mennyire kell még a válaszom, de szerintem van pár lány (pl én személy szerint) aki telibe szarja hogy mennyire vagy híres.

Mert ha szar személyisége van azon pár ezer lájk nem tud javítani

2019. jún. 18. 00:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!