Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismert srácként hogyan találhatnék őszinte partnert?
A gond az ,hogy ismert vagyok eléggé, ezért az eddigi összes lány akinek bejöttem ,,csak a hírnevemet akarta".
Aki pedig szintúgy ismert, azokkal nem igazán jött össze a dolog...
Van valami tippetek társkeresőre 17/F-nek? Vagy ilyesmi...? (nem vagyok nyilván kétségbeesve de szívesen veszem az ötleteket!) Köszi előre is! :)
Engem nem nagyon érdekelne, hogy híresség vagy... Pont sz@rnék rá. A belső értékrendek fontosak, amik meg ha megmaradtak a "népszerűséged" ellenére, szerintem nem lehet probléma a csajoknál.
Szerintem itt a lényeg, hogy Te menj oda a lányokhoz, és hogy ne ők menjenek oda hozzád. Így kb. csak minden 100. lány ismerhetne. ;) Értsd a viccet...
Ne ess kétségbe, vannak még olyanok, akik a saját életüket élik, és nem a te netes életedre vannak ráakaszkodva...
Figyelj nem tudom mennyire kell még a válaszom, de szerintem van pár lány (pl én személy szerint) aki telibe szarja hogy mennyire vagy híres.
Mert ha szar személyisége van azon pár ezer lájk nem tud javítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!