Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismert srácként hogyan találhatnék őszinte partnert?
A gond az ,hogy ismert vagyok eléggé, ezért az eddigi összes lány akinek bejöttem ,,csak a hírnevemet akarta".
Aki pedig szintúgy ismert, azokkal nem igazán jött össze a dolog...
Van valami tippetek társkeresőre 17/F-nek? Vagy ilyesmi...? (nem vagyok nyilván kétségbeesve de szívesen veszem az ötleteket!) Köszi előre is! :)
Köszi az eddigi válaszokat. Jöhetnek még 😊
Specko --- > karl lagerfeld is specko volt, mégis mindneki ismerte...
Nem, nem youtuber vagyok, és nem kocka jancsi 😉🖐️
Egy lányon látni fogod hogy miért van veled.Nem minden lányt érdekel ha híres vagy. A Nővéremnek pl elég híres barátja van és nem nagyon érdekli, hogy ennyire meg ennyire híres, mert van magánéletük amit úgy ahogy megpróbálnak elválasztani.
De ne feltétlen társkeresőzz szerintem....
Ha van vmi kérdésed pluszba akkor nyugodtan írj priviben ;D
Megértem miért kérdezed, így tényleg nehéz lehet olyan párt találni, aki önmagadért szeret. De a hírnév nem minden. Én pl. egy híres velem egykorút se tudnék megnevezni, bár ez nem mond még el sokat rólam.
Azt ajánlom, hogy amikor ismerkedsz valakivel, akkor teljesen tekints el a hírnevedtől. Kezeld magad egy átlag 17 éves srácnak, hisz úgyis az vagy ;) Ha a lány tényleg téged akar megismerni, és nem a hírneved a lényeg akkor nála sem ez lesz az első téma, és nem veszi figyelembe. Egyébként pedig nem minden lány vágyik hírnévre. Valakinél talán még hátrány is tud lenni (pl nálam, bár én most nem tudom pontosan miről van szó a te esetedben) Sok sikert kívánok! én azt gondolom, nincs nehezebb dolgod, mint bárki másnak :D
16/L
Bánki Beni? Xd ne sértegess.
Neeem, nem vagyok bánki beni... Amit csinálok az nem gagyi dolgokon alapszik 🙂
Szia nagyon bejössz én lennék veled és őszinte partnerod lennék!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!