Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismert srácként hogyan találhatnék őszinte partnert?
A gond az ,hogy ismert vagyok eléggé, ezért az eddigi összes lány akinek bejöttem ,,csak a hírnevemet akarta".
Aki pedig szintúgy ismert, azokkal nem igazán jött össze a dolog...
Van valami tippetek társkeresőre 17/F-nek? Vagy ilyesmi...? (nem vagyok nyilván kétségbeesve de szívesen veszem az ötleteket!) Köszi előre is! :)
Figyi mindenhol szaladgálnak olyan lányok a világban akik pont tesznek arra hogy ismert vagy. Én is pont leszarnám. Sok sikert a keresgéléshez.
16L
1. Te keress és kezdeményezz ne a lányok.
2. Tegyed őket próbára már az elejétől kezdve, hogy mire utaznak.
3. Kitartás.
A lényeg, hogy ha érezni fogod valakin azt, hogy te miattad van veled és nem a "SOCIAL MEDIA" státuszod miatt akkor sinen vagy.
Szerintem ne is az interneten keress hanem előben. Az egyik válaszoló t ahogy olvastam jól mondta. Más platformon.
Eleve ha valaki valóban , szerény akkor nem úgy írja ki a kérdést hogy az egész ország ismer , ha nem pl így:
"Központú srác vagyok akire lányok buknak, hogyan szűrhetném ki azokat, akik nem a menő csávót látják bennem ha nem azt aki valójában vagyok?"
Ennyire egyszerű lett volna, de nem !
Te egyből jöttél a felvágós szövegeiddel téged mindenki ismer bla bla bla , tehát neked pont jó lesz ,egy olyan csaj aki szintén nagy arccal jár ! A molnár krisztiánt is mindenki ismeri az országban még lehet jobban is mint téged, még sincs nője..
Kajak az xfaktor stolenből a szőke srác haha
Mekkora koponya vagyok ! Kérem a pacsit ! :D
XD megnyugodgatsz, nekem fingom sincs ki vagy, akkor sem ha megmondod a neved.
Es ez így van jól :).
Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszi 😊
Többieknek meg : chhhö... Túl sok időtök van 😂 és unalmatokba inkább idenyögtök egy rosszindulatú beszólást, ahelyett hogy kezdenétek valamit az életetekkel 🙂 nem kell ám mindig azonnal fikázni 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!