Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem fogok ilyen fiút találni?
Valóban nem túl magas elvárások, szimplán csak abban a közegben, amiben jelenleg vagy, nincsenek ilyenek.
Amúgy nem feltétlen vall önbizalomhiányra/gyávaságra, ha valaki itt ráír a kérdezőre. Bár való igaz, kicsit tényleg szánalmas válaszba beleírni ezt, egyszerűbb privátban elintézni, szerény véleményem szerint.
Egyébként nekem kb. annyi az elvárásom(nyilván a külső-belső vonzalmon túl), hogy legalább egy minimálisan egyezzen az érdeklődési körünk. Na ilyet rohadt nehéz találnom :D
18/f
Itt vagyok.
Nem gyakorikérdéseken tervezek ismerkedni, csak példának hogy léteznek ilyen fiúk de nem feltétlenül a te korosztályodban. 22/F
Hát én is írom hogy itt vagyok, meg stb. Amúgy nem nehéz találni ilyen fiút, csak meg kell találni azt a társaságot, onnan meg "lehet válogatni".
Ha már sport, akkor kezdj el te is valamit, biztos találsz valakit aki jobb nálad, be is jön, nincs is barátnője, onnan meg csak egy kérdés az egész, hogy van-e kedve gyakorolni veled. Írj ha van valami kérdésed, vagy bárki írhat igazából. 20f
Az a baj hogy én is fölnézek magamra mert tudok logikusan gondolkodni és jó sporoló vagyok + kitűnő 😁 Az egoizmus még önmagában nem probléma ha az ember bele tud érezni mások helyzetébe és a saját érdekei elé tud helyezni másokat.
Egyébként meg jók az elvárásaid mert ennyi kell egy jó kapcsolathoz. 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!