Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Misshutcherson kérdése:
Debreceni queer emberek! Mennyire nehez nektek igy a tarskereses?
Figyelt kérdés
Igy, tinin, queerkent, kelet europaikent... Van ra esely egyatalan lol?2019. jún. 4. 18:56
1/4 anonim válasza:
nem debreceni vagyok, de queer igen, nekem pont hogy könnyű d:
2/4 anonim válasza:
Elmagyaráznátok,hogy kinek mit jelent a queer? Mert rám is mondják,de fogalmam sincs miért 💁😄
3/4 anonim válasza:
Nehéz nagyon.Bár igazából azért mert ha megismerek valakit nem Debreceni lmbt csopikba szoktam ismerkedni:)
4/4 anonim válasza:
Utána kellett néznem, hogy mit jelent ez a kifejezés - ennyire elterjedt szerencsére a liberális fertő :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!