Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha valaki nem "baratnős típus"?
Nekem ezt valahogy már sokadjára mondják, viszont nem értem mire értik, és valahogy nem is tudják elmagyarazni, egyszerűen csak "ez van", akkor is, ha állítólag "tetszem" nekik. Valamiért mégis elkezdenek ilyenkor távolodni, ezzel az indokkal.
Pedig alapvetően normális lánynak tartom magam, nyilván vannak fura dolgaim, meg negatív tulajdonságaim, mint mindenkinek, de könnyű kijönni velem, nem vagyok se túlságosan komoly, de túlságosan elvetemült partiarc se.
Ilyenkor lehet, hogy a külsőmre értik ezt, csak nem akarnak megbántani? Vagy az lehet egy hatalmas "turn-off", hogy sokszor elég szétszórt vagyok, kissé bénácska, mert elkalandozok, és egyébként elismerem, nem túl nőies, kifinomult viselkedés ez. :D
Egyszerűen csak nem annyira értem ennek az egesznek az okát,főleg ha tényleg azt mondják, bejövök nekik:'D
Ti mit gondoltok erről a "nem baratnős típus" kifejezésről?
Szimlpán ezzel offol téged vagy valóban csak az olyan fiúkra figyeltél fel akik még nem akarnak barátnőt de inkább az első.
A férfiak szeretnek harcolni egy lányért. Ezt te nem láthatod de így van mert, ha nagyon egyértelmű jeleket adsz nekik akkor ők ezt nem tekintik pozitívnak mert túl egyszerű volt megszerezni téged. Légy nő adj félreérthető jeleket, tesztelj!
#1 Nem mindenki harcos.
Nekem ne jelezgessen senki (amúgy sem venném észre), ha akar valamit jöjjön oda és mondja meg tisztán mit akar.
Köszi a valaszokat:D
A stílus alatt mit ertesz? Ahogy megnyilvanulok, vagy ahogy öltözködök? Az egesz egybe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!