Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Hagyjam inkább?
Az effajta ismerkedésről nekem megvan a külön társadalmi véleményem, de megpróbálom ezt most kihagyni a válaszomból.
Az instagram követés és a lájkolgatás szerintem még nem feltétlen a figyelem felhívást jelenti. Mindenki lájkolgat és mindenki követ be mindenkit. Ez egy alap dolog. Minimum írjál rá és kérdezd meg, hogy van-e kedved egyik nap eljönni velem. Vagy ha ezt nem is legalább egy baráti társasággal valamelyik oldalról.
Sok srác retteg lépni, félnek a visszautasítástól, mert az "gáz".
Lépj te! Persze nem rögtön a karjaiba, de szólítsd meg, és - gondolom egyelőre ez az egyetlen közös téma - mondd el, hogy mennyire tetszett az egyik posztja :) Arról már el tudtok kanyarodni más témák felé
Írj rá facebookon, hogy ne legyen ciki, mondok egy par tippet:
1.tipp - Szia 😌
Jajjjj bocs nem ide akartam irni...
Aztán ugyis megkerdi h mizu 😁
2. Ha bátor vagy irj rá hogy " szia van kedved baratkozni?"
3.tipp. likeolj be neki annyit képet amennyit csak tudsz, ugyis rád irna hogy ez most mire vélje, valaszold azt hogy megbolondult a facéd... 😒😌
4.tipp ha eggyik sem vállik be a felsoroltak közül ejtsed
Remelem segitettem😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!