Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne még tennem valami, vagy inkább hagyjam?
Találkoztam egy lánnyal egy szórakozóhelyen bejöttem neki, és szólt hogy üljek mellé beszélgetni ez meg is volt láttam, hogy össze jöhetne a dolog.
Másnap beszélgettünk facebookon ilyesmi ott elmondtam meg ő is hogy bejövünk egymásnak, majd beszélgettünk tovább mindenről amiről ilyenkor szokás nem részletezném.
A lényeg annyi, hogy elhívtam tegnap randizni amire igent mondott (még az időt, hogy mikor azt nem beszéltük meg) ma meg teljesen passzívan viselkedik írok neki valamit sima sablon szar szöveg...folyamatosan nekem kell gondolkodni, hogy jajj mi legyen akkor a téma nem hoz fel semmit...vagy valamire vissza se ír (van oka rá miért nem, de azt már nem írja meg mi az oka).
Amúgy eléggé vissza húzodó típus, de nem igazán tudom miért is viselkedik így.
Mit kéne tennem, hogy valamerre mozdítsam a dolgokat?? Konkrétan megkéne kérdeznem, hogy most akkor mivan mik is a szándékai?
Vagy inkább egyszerűen hagyjam az egészet a pi**ba?
Köszönöm a válaszokat!
Lehet megjött neki. Amúgy kérdezd meg mi legyen, mik a szándékai, ha arra sem válaszol akkor hagyjad.
18F
Legyen egy konkrét ajánlatod, pl. Eljössz velem moziba holnap 18:00 órakor?
Ha akar veled randizni, akkor majd reagál valamit: igen / jaj bocs, az nem jó, legyen inkább 19:00 óra vagy holnapután. De ha hümmög és nem válaszol akkor hagyd a 'csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!