Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megvárni míg szakít vele? Vagy inkább hagyjam és menjek tovább?
Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy van egy fiú akivel egy osztályba járok és nagyon tetszik. Az a baj, hogy van barátnője. Addig míg nem volt csaja, legjobb barátok voltunk. Van egy testvére akivel nagyon joba vagyok így gyakran szoktak elhivni magukhoz, meg pl. múltkor felhívtam egy elmenyfurdobe ( ekkor már volt barátnője) és tok kedves volt velem, meg olyan volt mintha újra legjobb barátok lennénk, de annál mégis kicsit több. A testvére nem látta de mikor ,,játszottunk" ott fogdosta a seggem a víz alatt (ja és ez nem először fordult elő). Tehát néha úgy érzem lenne még esélyem nála. Szerintetek érdemes rá várni vagy inkább menjek tovább?2017. aug. 31. 23:01
1/5 anonim válasza:
Hát, ha össze is jönnétek fogdosná az másokét is, meg mást s csinálna másokkal... De ha azzal neked nincs gondod, akkor próbálkozz. Szerintem van esélyed
2/5 anonim válasza:
Általában azok a fiúk akiknek van barátnőjük, mégis fogdosnak más lányokat, nézegetnek, smárolnak más lányokkal, esetleg megcsalják a párjukat és véletlen pont veled, és netalán összejöttök akkor elég nagy esélye van, hogy ezt veled is megfogja csinálni, és nem hiszem, hogy túl megbízható egy ilyen srác.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 Igen, de az is lehet, hogy én is bejövök neki csak nem akarja meg bántani a barátnőjét.
De olyat is láttam már, hogy valaki két embert szeret, és ez valahol működik. Biztos vagyok benne , hogy a szíve mélyén valamit érez irántam, még ha az nagyon pici szeretet is.
2017. szept. 1. 15:28
4/5 anonim válasza:
Valószínű, de én hagynám a fenébe. Az ilyenek majd később fájdalamt és elfecsérelt időt adnak neked.
5/5 anonim válasza:
Nem tudnâm komolyan venni .:DBaràtnője van és veled szorakozik .Ha komolyabban közeledne feléd sztem nem igy csinàlnà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!