Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megvárni hogy szakítson a barátjával?
Ez nehéz eset saját tapasztalatból mondom :D 1 évig szenvedtem igy egy fiuval akinek már 2 éve kapcsolata van.Hitegetett h mennyire tetszem neki meg h elhagyja majd a barátnőjét most meg sehol semmi konkrétan le se sz*r engem pedig 1 éven át minden nap reggeltől estig dumáltunk de azt hiszem a barátnőjét választotta szerintem felejtsd el őt sok lány van még a földön :D ne szenvedj vele ennyit mint én.
16/L
Jajj ő nem olyan :DDD
Nem szokott ő hitegetni, egész félénk, csendes lány.
Volt esélyem még az ismertségünk kezdetén megszerezni, de én hülye inkább azt mondtam neki hogy legyünk barátok...
Egyébként nagyon okos lány, kb egész nap csak olvas, meg animét néz.
Tudom hogy van még egy csomó aranyos lány, tisztelem is őket. De egy ideje már szinte rá se tudok nézni más lányra és csak ő jár az eszemben.
Jajj értem :D akkor a te helyzeted más egy kicsit szerintem ebben az esetben érdemes várnod rá és ha még nem tetted meg eddig mindenképp mondd el neki mit érzel hátha elhagyja miattad hamarosan azt a fiut :)
Sok sikert!
Köszi, jó végre valami ilyesmit is hallani :)
Nem szeretném hogy szegény srácot csak úgy otthagyja miattam, biztos rossz érzés lenne neki...
Inkább csak kicsi lépésekben közeledek felé :D (pl most együtt fogunk lolozni stb...)
Egyébként elég hullámzó a kapcsolatunk... volt hogy nem beszélhetett velem mert megtiltotta a barátja. Aztán titokban beszéltünk. De nehogy ilyen ribinek gondold, őt is szereti csak én is ittvagyok neki és engem is bír...:D
Egyébként tisztelem a hozzád hasonló lányokat, egész kedves vagy :D
Na, végre hallhatom egy év után azt a csodás hangját :DD
(eddig elég félénk volt ezzel kapcsolatban)
Ne legyel gerinctelen. Inkabb vard meg, amig magatol lezajlik. Vagy lehet, h szerencses es megtalta elet kapcsolatat, semmi sem kizart. Sosem jo, ha kozbeszolaz.
20/ffi
"Nem szeretném hogy szegény srácot csak úgy otthagyja miattam, biztos rossz érzés lenne neki... "
Arany drága bogaram! Az élet nem holdfényes lányregény! Azt hiszed, rád majd tekintettel lesznek, ha lesz valakid? A nagy büdös lófa5zt! Még az 55 éves feleségemre is szinte hetente rámozdulnak. Ez az élet rendje. Ha el tudod venni a csávótól, el is kell venni tőle. Ő is így jár jó, mert ebből fog majd tanulni, a csaj is így jár jól, hiszen próbára van téve a szerelme, és te is így jársz jól, mert jobb emberré, szerethetőbb pasivá kell fejlődnöd, mint a kiszemelted barája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!