Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes megvárni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes megvárni hogy szakítson a barátjával?

Figyelt kérdés
Szóval eléggé bírjuk egymást, komoly témákról is el tudok vele beszélgetni, és külsőre is bejövök elvileg neki, élőben még nem találkoztunk, de fura is lenne ha találkozgatna fiúkkal miközben barátja van, gondolom ez nem gond... :D egyébként Én 16, ő pedig 15 éves. Nagyon sok közös dolog van bennünk. És szerintem még nem éreztem ilyet semmilyen lány iránt mint iránta, szóval ja... :D

2017. aug. 18. 20:57
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ez oké, de még így is nehéz lenne elhódítani 200 kilóméterről :P

Meg, mivan ha miattam lesz depressziós a srác? Nem akarok én neki rosszat, mert ugyan azt érzem amit ő.

2017. szept. 1. 18:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Én kb. Ugyan ebben a helyzetben vagyok csak annyi hogy én találkozgattam.is a lánnyal úgy hogy még meg volt a barátja. És ma mondta hogy szakítottak és hétfőn már találkozunk is, úgyhogy lépnem kell. Lehet hogy neked is érdemesebb lenne várnod
2017. szept. 1. 19:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Várok én :D csak nem vagyok éppen egy türelmes fajta...
2017. szept. 1. 19:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, hogy távkapcsolat lenne. Azt inkább hagyd ki Az csak fából vaskarika. Nézz körül! Annyi csaj van, mint égen a csillag! Miért pont az ország másik végéből kéne választanod, akivel még csak azt sem tudod, hogy a feromonjaitok bejönnek-e egymásnak? Leveleztek, idealizáljátok a másikat, beleszerettek az elképzelt tulajdonságaiba, és közben elmegy mellettetek a fiatalságotok. Most kéne tanulni a szerelmet! Most kéne ismerkedni, pofára esni, tanulni a hibákból, és újra kezdeni már egy jobb emberként.
2017. szept. 2. 08:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát, hozzá hasonló lányt nem találok a közelben :P
2017. szept. 2. 08:37
 16/22 A kérdező kommentje:
A távolsággal amúgy nem lenne baj csak 2 óra út... Szerintem belefér.
2017. szept. 2. 08:38
 17/22 anonim ***** válasza:

"A távolsággal amúgy nem lenne baj csak 2 óra út... Szerintem belefér."

Csak két óra. Meg a szüleid pénze útiköltségre. Vagy az neked nem számít?

Egyébként sem két óra az a két óra. Oda-vissza négy. Plusz a készülődés, a jármű megközelítése, és megvárása. Durván öt óra az életedből. Öt óra, amit alapesetben a kedveseddel tölthetnél.

Hozzá hasonló lányt nem találsz a közelben? Öregapám azt mondta: Némelyik nő mind egyforma! :-))

Viccet félretéve mindenhol ugyanolyan lányokat találsz. Ugyanolyan szépek (vagy kevésbé szépek) ugyanolyan értelmesek (vagy viháncoló csitrik), ugyanolyan szeretni valóak (vagy undokok). Csak az ember hiszi mindenről azt, hogy a távoli jobb. Képes átutazni a fél országot egy használt autóért, mert az biztos ezerszer jobb, mint a két utcával arrébb levő kereskedőé. Képes kínai babonáknak jobban hinni, mint za őshonosokban, mert a kínai paraszt nyilván ezerszer okosabb volt a középkorban, mint a magyar...

2017. szept. 3. 07:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Jaj, Miquel bácsi, hagyd már! "Durván öt óra az életedből." Az élet egy nagy szar! Még jó is, ha néha elmegy belőle valamennyi.
2017. szept. 3. 08:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem, utsó! Az élet, ha úgy, olyan lazán éljük, ahogy kell, akkor csak fing. De tény, hogy ha nagyon erőltetjük, lehet, hogy szar lesz belőle. :-))
2017. szept. 4. 07:44
 20/22 A kérdező kommentje:

Bőven van elég zsebpénzem hogy lemenjek hozzá ha úgy van :P

És tudom hogy rengeteg szép lány van még, de ha szerelmes vagyok akkor azt nem lehet csak úgy eltüntetni :D

2017. szept. 4. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!