Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megvárni hogy szakítson a barátjával?
Ez oké, de még így is nehéz lenne elhódítani 200 kilóméterről :P
Meg, mivan ha miattam lesz depressziós a srác? Nem akarok én neki rosszat, mert ugyan azt érzem amit ő.
"A távolsággal amúgy nem lenne baj csak 2 óra út... Szerintem belefér."
Csak két óra. Meg a szüleid pénze útiköltségre. Vagy az neked nem számít?
Egyébként sem két óra az a két óra. Oda-vissza négy. Plusz a készülődés, a jármű megközelítése, és megvárása. Durván öt óra az életedből. Öt óra, amit alapesetben a kedveseddel tölthetnél.
Hozzá hasonló lányt nem találsz a közelben? Öregapám azt mondta: Némelyik nő mind egyforma! :-))
Viccet félretéve mindenhol ugyanolyan lányokat találsz. Ugyanolyan szépek (vagy kevésbé szépek) ugyanolyan értelmesek (vagy viháncoló csitrik), ugyanolyan szeretni valóak (vagy undokok). Csak az ember hiszi mindenről azt, hogy a távoli jobb. Képes átutazni a fél országot egy használt autóért, mert az biztos ezerszer jobb, mint a két utcával arrébb levő kereskedőé. Képes kínai babonáknak jobban hinni, mint za őshonosokban, mert a kínai paraszt nyilván ezerszer okosabb volt a középkorban, mint a magyar...
Bőven van elég zsebpénzem hogy lemenjek hozzá ha úgy van :P
És tudom hogy rengeteg szép lány van még, de ha szerelmes vagyok akkor azt nem lehet csak úgy eltüntetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!