Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megvárni hogy szakítson a barátjával?
Ebből nekem nagyon az jön le,hogy neked ez a lány egy plátói szerelem.
Jó,oké...jóba vagytok...
Tegyük fel,szakít a barátjával...
Mi van akkor,ha ő kevesebbet fog akkor érezni irántad,mint te iránta?
Akkor van az,hogy jön a pofára esés,a hatalmas csalódás.
Meg mit tudom én...Komárom-Esztergom megyében is vannak szép lányok,ha neked mindenképp távkapcsolat kell.
Amúgy én is most abba vagyok,júniusban összeköltözést tervezünk.Hosszú távon nem működik.
Minekünk is elég sokszor jön szóba ez a téma.Szinte minden egyes nap,mert nagyon rossz. 2 hetente az egész hétvégét együtt töltjük,hetente meg 1 napot.2 hetente én jövök haza a családomhoz,hetente hétvégén meg ő jön.Még itt van az internet,meg a telefon,és ennyi.
De neked meg csak az internet van,és kb.200km távolság.
Véletlenül is lehet beszélgetni a neten,úgy,hogy találkozzon utána 2 ember,meg fordítva is lehet.
Nem kötelező neked annyira ragaszkodnod ahhoz a lányhoz.
Jó,megértem,még naiv vagy,és fiatal,de azért annyi idős már vagy,hogy felmérd a dolgokat,vagy ha nem,akkor leírtam neked őket reálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!