Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes megvárni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes megvárni hogy szakítson a barátjával?

Figyelt kérdés
Szóval eléggé bírjuk egymást, komoly témákról is el tudok vele beszélgetni, és külsőre is bejövök elvileg neki, élőben még nem találkoztunk, de fura is lenne ha találkozgatna fiúkkal miközben barátja van, gondolom ez nem gond... :D egyébként Én 16, ő pedig 15 éves. Nagyon sok közös dolog van bennünk. És szerintem még nem éreztem ilyet semmilyen lány iránt mint iránta, szóval ja... :D

2017. aug. 18. 20:57
1 2 3
 21/22 Fruzs33 ***** válasza:

Ebből nekem nagyon az jön le,hogy neked ez a lány egy plátói szerelem.

Jó,oké...jóba vagytok...

Tegyük fel,szakít a barátjával...

Mi van akkor,ha ő kevesebbet fog akkor érezni irántad,mint te iránta?

Akkor van az,hogy jön a pofára esés,a hatalmas csalódás.

Meg mit tudom én...Komárom-Esztergom megyében is vannak szép lányok,ha neked mindenképp távkapcsolat kell.

Amúgy én is most abba vagyok,júniusban összeköltözést tervezünk.Hosszú távon nem működik.

Minekünk is elég sokszor jön szóba ez a téma.Szinte minden egyes nap,mert nagyon rossz. 2 hetente az egész hétvégét együtt töltjük,hetente meg 1 napot.2 hetente én jövök haza a családomhoz,hetente hétvégén meg ő jön.Még itt van az internet,meg a telefon,és ennyi.

De neked meg csak az internet van,és kb.200km távolság.

Véletlenül is lehet beszélgetni a neten,úgy,hogy találkozzon utána 2 ember,meg fordítva is lehet.

Nem kötelező neked annyira ragaszkodnod ahhoz a lányhoz.

Jó,megértem,még naiv vagy,és fiatal,de azért annyi idős már vagy,hogy felmérd a dolgokat,vagy ha nem,akkor leírtam neked őket reálisan.

2017. szept. 23. 00:17
 22/22 A kérdező kommentje:
Írtam hogy elvileg külsőre bejövök neki, írtam hogy néha perverz üzenetekkel halmoz el (szóval nem bír magával, gondolom :D) Ezek alapján szerintem simán kialakuhat kölcsönös szerelem szerintem :D
2017. szept. 23. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!