Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Arcot sportos alkattal lehet kompenzálni?
Sajnos fogszabályzóm és szemüvegem is van,meg kiálló szemfogam;
(Igaz képet csak lányról találtam,de megtudtam hogy divat Japánban😂),és hát azért felmértem hogy ez ront a külsőmön,viszont az hogy évek óta edzek már szépen látszik.Nektek az arc vagy a test fontosabb a külsőn,és ezek a hibák mennyit rontanak? 19/f
Ha alacsony testzsír százalékon vagy, akkor jobb lesz az arc is, mert jobbak lesznek az arcvonások.
sportos/izmosabb testalkattal meg jobban fogsz kinézni, igy pl elegáns ruhában férfiasabban fogsz kinézni.
De ez persze nőknek vonzóbb lesz, de!!!! Van aki szereti a mackós testalkatot :D
😬
Hat szerintem a fogszabalyzo sokat segithet de ha meg sportos alkatot akarsz feszes popsi elony egy kis kocka hassal legalabbis sok pali bukik az ilyen testalkatu lanyokra😀
4-es:aranyos vagy,de
-a sportos alkat már megvan
-fiú vagyok.
De kiírtam a kérdésbe hogy 19/f, és a képnél leírtam higy sajnos csak lányról találtam képet.Minden esetre mindenkinek köszönöm a válasz,az első 2 válaszolónak külön pacsi a kérdésre válaszolásért.
Oof
Lekéne tenni az alkoholt😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!