Sportos, izmos felépítéssel lehet kompenzálni az anyajegyes testet?
Figyelt kérdés
Eléggé anyajegyes vagyok sajnos és hát ez nem valami szép gondolom.Sok kicsi van inkább,meg a hátamon pár kiálló,de azok se olyan nagyok.2015. márc. 5. 20:46
1/7 anonim válasza:
Az anyajegy nem szépséghiba, kb. mindenkinek vannak.
2/7 A kérdező kommentje:
de nem ennyi:D meg gondolom valakit zavar,és ha sportos,izmos vagyok akkor annyira nem zavaró.
2015. márc. 5. 20:49
3/7 anonim válasza:
Igazából ha engem valami nagyon zavar a másikban akkor hidegen hagynak a többi jó tulajdonságai, tegyük fel bejön a sportos test de hányok az anyajegyektől, nos akkor egy sportos testen is undorítónak látnám őket.
4/7 anonim válasza:
Az, ha sportos, izmos vagy, sose baj, szóval sportolj bátran. De az anyajegyeid miatt ne aggódj, állítsd be szexepilnek :)
5/7 anonim válasza:
ha nem kidudorodó, hatalmas gusztustalan valamik, akkor nem érdekelnek senkit. amelyik lapos vagy világos az nem zavaró, még az sem gáz ha sötét, de amelyik nagy és kiálló azt vetesd le mert az tényleg visszataszító. a többi nem gáz.
6/7 Juditta21 válasza:
Ez most komoly kérdés?Nevetséges,hogy egy férfinek ilyen gondjai legyenek!Örülj,hogy csak ennyi gondod van az életben!Egyébként,ha nem lenne csodás az alakod,akkor sem lenne gond!
7/7 anonim válasza:
sosem zavartak az anyajegyek de a izmos test + pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!